Utánpótlássport

A nyolcadik évkezdés a SUSI-BAN

Nyolcadik évét kezdte a SUSI… A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskolában is elkezdődött a tanév! Olyannyira, hogy a női labdarúgók már le is játszották első három bajnoki mérkőzésüket a megyei első osztályban. Az első fordulóban a masszív bőcsi csapat volt az ellenfél, amely ellen 2:1 arányban nyertek a lányok. A következő mérkőzésen a nagy rivális, a Tiszalúc várt a sárospatakiakra, ahol meggyőző játékkal, 6:2-es hazai siker született. A harmadik fordulóban pedig a tavalyi arany érmes Encs ellen 1:1-es döntetlen született. A további részletes program a www.susi.mlap.hu-n megtalálható!

Bővebben...

Sárospataki hétvégi programok

NAGY NAP LESZ SÁROSPATAKON 2014. MÁJUS 17-18. és 23-24-25-ÉN......
EKKOR RENDEZIK MEG A IV. "ÓRIÁS LESZEL" MOGYI - SUSI SÁROSPATAKI SPORTFESZTIVÁL ÉS KONFERENCIÁT!
- 2014. május 17. (szombat) = „ÉLETMÓDVÁLTÓ” - Családi Fitnesz – Egészségnap és NATUR PIAC
- 2014. május 18. (vasárnap) =   VII. MOGYI – SUSI NEMZETKÖZI SPORTTEHETSÉG GYERMEKFESZTIVÁL
- 2014. május 23. (péntek) =  Országos „Óriás leszel” SPORTKONFERENCIA
- 2014. május 24. (szombat) =  „SULISÁRKÁNYOK” – Sárospatak – Tokaj –Sátoraljaújhely városok közötti sárkányhajó valamint Nemzetközi Birkózó Verseny
- 2014. május 25. (vasárnap) = Vágtass velem!” I. SÁROSPATAKI LOVAS ÜGYESSÉGI VERSENY és  LOVAS  NAP valamint Kosárlabda Torna.

SUSI-s hírek

2013 decemberében, a sportiskola jeles tagja, Vachter Fanni, jó tanuló – jó sportoló elismerésben részesült, melyet Sárospatak Város Önkormányzat nevében, Aros János polgármester úr adott át neki. Kiváló eredményeit a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában, a Rákóczi DSE-ben és a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskolában érte el. Gratulálunk!

Bővebben...

XXI. SUSI kézilabda és labdarúgó felkészülési torna beszámolója

2013. október 20-án rendezte meg a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola azt a kézilabda és labdarúgó tornát, melyen négy korosztály, 20 csapata vett részt.

 

Az eseményen résztvevő korosztályok:

- 1999-2000-es lány KÉZILABDA TORNA

- 2003-2004-es lány KÉZILABDA TORNA

- 2002-es fiú LABDARÚGÓ TORNA (interliga)

- 2003-2004-es fiú LABDARÚGÓ TORNA

Bővebben...

XXI. SUSI kézilabda és labdarúgó felkészülési torna

2013. október 20-án (vasárnap) rendezi meg a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola azt a kézilabda és labdarúgó tornát, melyen négy korosztály, 20 csapata vesz részt.

Bővebben...

Futó verseny, Interliga, Szeged és sporttörténeti győzelem a SUSI-nál

Elindult az élet a SUSI-ban… A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola minden évben próbál valami újat mutatni, fejlődni minden téren! Így történt ez 2013 szeptemberében is, amikor a Sportiskola a hatodik évét kezdte el.

Bővebben...

Ózdi résztvevő is volt a 16-17 évesek Hegyifutó világbajnokságán

Az idén 8. alkalommal került megrendezésre az International WMRA Youth Cup, mely a 16-17 évesek Hegyifutó Világbajnoksága. A megmérettetésnek ideális természeti környezetével a franciaországi Gap városa adott otthont. A települést az „Alpok déli bejáratának” is nevezik és a helyiek nagyon büszkék rá, hogy az idén elnyerték „Franciaország Legsportosabb Városa” címet. Köszönhető ez a településen működő rengeteg sportszakosztálynak és a színvonalas sportrendezvények szervezésének, melyek révén főleg az Alpok természeti adottságait aknázzák ki.

Bővebben...

Szabó Károly díjas a SUSI

Óriási megtiszteltetés érte a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskolát 2013. május 30-án, hiszen Sárospatak Város Önkormányzata Szabó Károly díjjal tüntette ki az egyesületet. Az egyesület vezetői szeretnék megköszönni az elismerést Sárospatak Város Önkormányzatának, továbbá a több mint 350 gyermeknek, sportolónak, akik 2007-től játszottak a SUSI keretein belül. Nagyon sokat köszönhet a sportiskola a Szülőknek is, akik nélkül nincs SUSI.

Bővebben...

III. „Óriás leszel” MOGYI – SUSI Sárospataki Sporttehetség Gyermekfesztivál és Konferencia beszámolója

III. „ÓRIÁS LESZEL” NEMZETKÖZI MOGYI – SUSI SÁROSPATAKI SPORTTEHETSÉG GYERMEKFESZTIVÁL ÉS KONFERENCIA

4 NAP - 10 SPORTÁG – 8 HELYSZÍN –
50 CSAPAT – TÖBB MINT 600 RÉSZTVEVŐ

Bővebben...

Nagy nap lesz Sárospatakon 2013. május 18. és május 24-25-26-án

Ekkor rendezik meg a III. "Óriás leszel" MOGYI - SUSI Sporttehetség fesztivált és konferenciát, ami egyben a XX. Jubileumi MOGYI - SUSI Gyermekfesztivál is.

Programajánlat:
- május 18. = a 0. napon az Interligáé és a vízilabdáé lesz a főszerep.
- május 24. = a konferencia is fontos esemény lesz és azon belül a TAO elszámolással kapcsolatos előadásra is várnak minden érdeklődőt!
- május 25. = a szabadidősporté lesz a főszerep.
- május 26. = az utolsó napon a csapatok fognak versenyezni, az alábbi sportágakban: labdarúgás, kézilabda, szivacskézilabda, vízilabda, torna, asztalitenisz, tollaslabda, röplabda, lovas ügyességi verseny.

Bővebben...

XVIII. SUSI - Nemzetközi labdarúgó torna beharangozója, Sárospatak, 2013. február 24.

2013. február 24-én rendezi meg a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola azt a nemzetközi labdarúgó tornát, melyen a 2002-2003-ban született gyermekek vesznek részt, és ami egyben INTERLIGA forduló is. Az esemény az Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnokában kerül megrendezésre. A mérkőzések 8.30 órakor kezdődnek és a szervezők nagy szeretettel várnak, minden kedves szurkolót. A kupán nagy küzdelem várható, ahol a gyermekek érmeket, okleveleket kaphatnak a játék öröme mellett. A részletes program a www.susi.mlap.hu –n megtalálható. Nevezett csapatok: Nagykároly (Románia), Görög FS „A”; Görög FS „B”, Kenézlő SE, Nyíradony, Sárospataki Utánpótlásnevelő SI - SUSI.

Bővebben...

Aranyos SUSI-sok

A SUSI 2002-ben született labdarúgó csapata, Nyíregyházán vett részt egy labdarúgó tornán. Az eseményen öt csapat vett részt: Nyíregyháza, Encs, Grund FC, Nyíregyházi Kertváros, SUSI. A rendezvényen nagyon jó és szép játékot mutattak be a patakiak, és elsők lettek, azaz arany érmet szereztek! A torna gólkirálya Gócs Bálint lett.  A csapat játékosai: Vachter Fanni, Kovács Zsombor, Karászi Róbert, Halász Dániel, Baba János, Mózes Tamás, Gócs Bálint, Ardó Alex, Szendrei Gábor, Tagai András, Hunyadi Bence, Batta Gergő, Horváth Dávid; Vachter Tamás – edző.

Bővebben...

XV. Mogyi - SUSI nemzetközi kézilabda és labdarúgó torna beszámolója - 2012. október 28.

 

XV. MOGYI – SUSI NEMZETKÖZI

KÉZILABDA és LABDARÚGÓ  TORNA

Bővebben...

Az ötödik évkezdés a SUSI-ban

Immár ötödik éve indult be a munka a SUSI falain belül. A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola sportolói folyamatosan kezdik el az edzéseket, sőt az 1999-2000-ben született lány kézilabdások és a 2002-ben született fiú labdarúgók már augusztus végén meg is mérettettek, Hajdúnánáson, illetve az INTERLIGA küzdelmeiben. Az első foglalkozásokon: 52 diák a labdarúgást és 51 tanuló pedig a kézilabdát választotta, a vezetők, edzők legnagyobb örömére. Mint Belicza János – elnök – elmondta, nagyon boldogok vagyunk, hogy ennyi sportolni vágyó gyermek jelent meg ismét.

Bővebben...

II. „ÓRIÁS LESZEL” NEMZETKÖZI MOGYI – SUSI SÁROSPATAKI SPORTTEHETSÉG FESZTIVÁL

3 NAP - 10 SPORTÁG – 8 HELYSZÍN –
47 CSAPAT – TÖBB MINT 500 RÉSZTVEVŐ

Bővebben...

Sárospataki Sporttehetség Fesztivál három napon át májusban

II. MOGYI – SUSI – Sárospataki Sporttehetség Fesztivál
2012. MÁJUS 11-12-13. (péntek - szombat - vasárnap)

Konferencia - 12 sportág – Szabadidősport –
7 helyszín – 40 csapat

Bővebben...

Válogatott mérkőzésen és régió döntőn a SUSI-s lányok

A SUSI két leány kézilabda csapata is a Kulcsár Anita régió döntőbe jutott.  Nehéz feladat várt a SUSI 1999-es lány kézilabda csapatára, hiszen 2012. március 23-án Tiszavasváriban léptek pályára, színvonalas mérkőzéseken. Ahhoz, hogy megmutathassák magukat a szabolcsi városban, előtte a megyei döntőben kellett kvalifikálni magukat, a Hardon tanítványoknak. 

Bővebben...

A Magyar Olimpiai Bizotttságtól kapott fair play díjat Belicza János

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) Fair Play Bizottsága a 2011. évi Magyar Fair Play díjak ünnepélyes átadását 2012. március 20-án tartotta a Művészetek Palotája Kék termében. Az ünnepélyes díjátadón sok olimpia bajnok mellett, megjelent Dr. Magyar Zoltán, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke, Molnár Zoltán, a MOB főtitkára, Jorge Castro, a Mexikói Olimpiai Bizottság alelnöke, Jonathan Knott brit nagykövet, és Litavecz Anna, a sportállamtitkárság főosztályvezetője is.

Bővebben...

XII. Mogyi-SUSI nemzetközi gyermek-labdarúgó torna beszámolója - 2012. március 11.

2012. március 11-én (vasárnap) rendezte meg a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola – SUSI – azt a nemzetközi teremlabdarúgó tornát, melyen 12 csapat vett részt.

Bővebben...

ORSZÁGOS KÉZILABDA ERIMA BAJNOKSÁG ÉS INTERLIGA LABDARÚGÓ BAJNOKI MÉRKŐZÉS

Lassan elkezdődik az Országos Erima bajnokság is, a kézilabdásoknál… 2012. február 5-én az 1999-es lányok mutathatták meg tudásukat Miskolcon, a megyei döntő első fordulójában. A HARDON tanítványok remekül játszottak, így végül második helyen várják a folytatást. A megyéből két csapat jut be a Kulcsár Anita Régió Döntőjébe, így tehát nagy esély van rá, hogy ismét legyen regionális döntőben szereplő csapata a SUSI-nak. GRATULÁLUNK!

Bővebben...

Keresés

Partnerek