Az ötödik évkezdés a SUSI-ban

Immár ötödik éve indult be a munka a SUSI falain belül. A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola sportolói folyamatosan kezdik el az edzéseket, sőt az 1999-2000-ben született lány kézilabdások és a 2002-ben született fiú labdarúgók már augusztus végén meg is mérettettek, Hajdúnánáson, illetve az INTERLIGA küzdelmeiben. Az első foglalkozásokon: 52 diák a labdarúgást és 51 tanuló pedig a kézilabdát választotta, a vezetők, edzők legnagyobb örömére. Mint Belicza János – elnök – elmondta, nagyon boldogok vagyunk, hogy ennyi sportolni vágyó gyermek jelent meg ismét.

 

Az ÉVKEZDÉS hasznosnak mondható volt, hiszen a lány kézisek részt vettek a Hajdúnánási Kézilabda Klub által rendezett nemzetközi tornán. Ügyes játékkal a hatodik helyet szerezték meg, a kilenccsapatos mezőnyben. A rendezvényen több NBI-es egyesület utánpótláscsapatai is rész vettek. A mezőny: Debreceni SI, Kassa, Hajdúnánás, Nádudvar, Ózd, Nyírszőlős, Debrecen HRSE, Mátészalka, SUSI. Az utazó csapat névsora: Csordás Dóra, Bajzát Emese, Perényi Julia, Krenyitzky Sarolta, Zombori Gréta, Rák Petra, Hauser Petra, Szabó Eszter, Horváth Inez, Hardon Réka, Kovács Eszter  –  játékosok; HARDON CSABA – edző.

Az INTERLIGA bajnokság is elindult, mégpedig a 2012/2013-as szezonban hat csapattal, tornarendszerben. A SUSI-s focisták az első fordulóban Gergelyiugornyára utaztak (Görög FS itt rendezte a kupát), majd a második fordulóban, Nagykárolyban léptek pályára. A mérlegük egy negyedik és egy harmadik hely. A részvevő csapatok: Szatmárnémeti-Nagykároly, Nagybánya, Görög FS, Nyírsuli, Hajdúszoboszló, SUSI. Az utazó csapat névsora: Vachter Fanni, Keksz Bence, Kovács Zsombor, Liszkai Patrik, Bodnár Tamás, Baba János,Halász Dániel, Hunyadi Bence,Batta Gergő, Tagai András, Mózes Tamás, Hunyadi Mátyás, Szemán Eszter, Ardó Alex,  Gócs Bálint–  játékosok; VACHTER TAMÁS – edző.

Hír még a SUSI házatájáról, hogy szeptember hónapban minden korosztály elkezdi a munkát és még ebben a hónapban szülői értekezlet is lesz, ráadásul, új sportcsoportok – a TAO segítségével – is formálódnak ebben a tanévben. Az egészségre nevelésen túl, célul tűzték ki a nevelők, hogy egy hónapban egyszer egy-egy versenyre eljussanak a sportolók, hiszen a versenyeztetésre is nagy hangsúlyt kell fektetni. Az első hazai rendezésű kupára sem kell sokat várni, hiszen 2012. október 28-ára tervezi az elnökség az eseményt. Megérkezett a TAO pályázat eredménye is, így a SUSI-n belül a labdarúgásra 2.744.000 Ft., még a kézilabdára 7.770.000 Ft. költhető.

További információ:     www.susi.mlap.hu. és +36/70-450-42-60.

 

Edzésidőpontok:

 

LABDARÚGÁS:

- 2002-ben születettek:  hétfő, szerda és péntek (sportpálya) 1615
    EDZŐK:  Vachter Tamás – edző
Nagy István Csaba – kapusedző
Stumpfné Nagy Anita – aerobic edző

- 2003-2004-ben születettek: hétfő és csütörtök (ÁVG műfű) és szerda (Refi) 1615
    EDZŐK:  Punyi Gyula – edző
Nagy István Csaba – kapusedző
Stumpfné Nagy Anita – aerobic edző

- 2005-2006-ban születettek: hétfő és szerda (ÁVG műfű) 1615
    EDZŐK:  Belicza János – edző
Nagy István Csaba – kapusedző
Stumpfné Nagy Anita – aerobic edző


 

KÉZILABDA:


- 1999 – 2000-ben született lányok:  kedd 1715 (Szent Erzsébet Kat. Ált. Isk.)
péntek 16:00 (ÁVG)
vasárnap 10:00 (ÁVG)
           EDZŐK:  Hardon Csaba – edző
Bodorovics Tamás – erőnléti edző  Stumpfné Nagy Anita – aerobic edző

- 2003 – 2005-ben született lányok:  csütörtök 1715 és péntek 1545
(Szent Erzsébet Kat. Ált. Isk.)
  EDZŐK:  Bodorovics Tamás– edző
Hardon Csaba – erőnléti edző  Stumpfné Nagy Anita – aerobic edző

- 2005 – 2007-ben született fiúk:  hétfő 1615 és csütörtök 1615
(Szent Erzsébet Kat. Ált. Isk.)
  EDZŐK:  Baksay Attila – edző
Hardon Csaba – erőnléti edző  Stumpfné Nagy Anita – aerobic

Keresés

Partnerek