Válogatott mérkőzésen és régió döntőn a SUSI-s lányok

A SUSI két leány kézilabda csapata is a Kulcsár Anita régió döntőbe jutott.  Nehéz feladat várt a SUSI 1999-es lány kézilabda csapatára, hiszen 2012. március 23-án Tiszavasváriban léptek pályára, színvonalas mérkőzéseken. Ahhoz, hogy megmutathassák magukat a szabolcsi városban, előtte a megyei döntőben kellett kvalifikálni magukat, a Hardon tanítványoknak. 

A régió döntőben a Borsod-Abaúj-Zemplén, a Heves és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék legjobb csapatai voltak jelen. A Sárospatakiak az „A” jelű (Tiszavasvári; Heves) – igen erős – csoportba kerültek. Innen sikerült továbbjutniuk és végül az előkelő negyedik helyet szerezték meg. A bronz mérkőzésen két góllal kaptak ki Mátészalka csapatától. A nehéz meccsek után Hardon Csaba – a csapat edzője a következőket mondta: „Örülök annak, hogy a csapat minden tagja szívvel-lélekkel küzdött, és helyenként jó játékkal jutottunk tovább a csoportból, majd egy kis szerencsével megszerezhettük volna az érmet is. A gyerekeknek nagyon jó felmérő volt ez, a további korosztályos megmérettetésekre. Gratulálok a csapatom összes tagjának és külön köszönet a szülők támogatásáért!” GRATULÁLUNK! A csapat tagjai: Rák Petra, Krenyitzki Sarolta, Csordás Dóra, Bajzáth Emese, Zombori Gréta, Szabó Eszter, Perényi Júlia, Hardon Réka, Hauser Petra, Horváth Inez – játékosok; Hardon Csaba – edző.


Hír még a sportiskola kézilabda szakosztályáról: 2012. március 22-én, az összes kézilabdás gyermeket elvitték az edzők Nyíregyházára. Ekkor játszották a Magyarország – Németország, női Európa bajnoki selejtező mérkőzést. A sportolóknak óriási élményt jelentett a magyar válogatott játéka és az, hogy közel 3500 nézővel közösen szurkolhatták végig a találkozót! A rendezvény végén sok közös fotót csináltak a tanulók és sok autógrammot gyűjthettek be a magyar illetve a német válogatott játékosaitól. 2012. március 31-én a 2000-ben született lány kézilabdások, Ózdra látogatnak, akik ugyancsak a régió döntőben vehetnek részt. Sok sikert kívánunk a Patakiaknak!

Keresés

Partnerek