SUSI-s hírek és a XI. Mogyi-SUSI Nemzetközi interliga teremfoci torna

2012. január 7-én, a SUSI 2001-es focistái Tokajban vettek részt, a Lurkó Kupán. Az eseményen a következő csapatok vettek részt: Tokaj DSE, Hajdúnánás, Nyíregyházi Kertváros és a SUSI. A mérkőzéseken kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak a sárospatakiak és végül ez előkelő második helyet szerezték meg. GRATULÁLUNK! A csapat tagjai: Keksz Bence, Séra István, Molnár Csaba, Vachter Fanni, Kalocsai Attila, Kálid Ahmed, Tóth Sebestyén, Baba János, Hornyák Levente – játékosok; Vachter Tamás – edző.         

 

2012. január 14–én Szatmárnémetiben járt a SUSI 2002-es korosztálya. Az Interliga második állomásán, ügyes játékkal negyedikek lettek a Vachter tanítványok. A hosszú utazás után, kemény mérkőzésekben és baráti vendégszeretetben volt részük a pataki sportiskolásoknak.
 

2012. január 28-án (szombaton) rendezte meg a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola azt a nemzetközi teremlabdarúgó tornát, amely egyben – a 2002-ben születetteknek – INTERLIGA forduló is volt. A nemzetközi rendezvény az Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnokában került megrendezésre. A kilátogató nézők, a mérkőzéseken szép gólokat, tehetséges gyerekeket és ügyes megoldásokat láthattak. A labdarúgó torna főszponzora a MOGYI Kft. volt. A gyermekek – a sportolás értéke mellett – érmeket, okleveleket, serlegeket, mogyi-s csemegéket kaptak. Az egész napos rendezvény igen színvonalasra sikeredett, hiszen a korosztálynál magasabb színvonalú remek mérkőzések voltak és a következő csapatok voltak jelen: Nagykároly (Románia – Kinder Carei), Szatmárnémeti (Románia - LPS Satu Mare), Máramarosszigeti Sportiskola (Románia - Plimob Sighet), Görög FS, Cigánd SE, Sárospataki Utánpótlásnevelő SI - SUSI. A SUSI vezetői, Aros Jánost – a Sárospatak Város Önkormányzatának polgármesterét, Sikora Attilát – a Sárospatak Város Önkormányzatának alpolgármesterét és Szvitankó Tamást – a Humán Bizpttság elnökét kérte fel a díjátadásra. A mérkőzéseket Punyi Gyula és Gombos Géza sporttársak vezették.

Összességében e rendezvény jó alkalmat nyújtott arra, hogy a SUSI csapatai megfelelően felkészüljenek a további eseményekre. A szervezők büszkék arra, hogy neves egyesületek utánpótlás csapatai vettek részt a tornán. Hír még a SUSI életéből: a 2001 és 2003-ban született sportolóknak februárban lesz a megmérettetés, azaz a hazai teremlabdarúgó torna, valamint az 1999-2000-ben született kézis lányok 2012. február 3-án játszanak Ózdon. Itt kerül megrendezésre az Országos Erima Bajnokság megyei döntőjének első fordulója. A patakiak ellenfelei: Kazincbarcika, Ózd Lóci DSE, Miskolci Sporiskola. A sárospataki egyesület kézilabda edzői, továbbra is várják a SZIVACSKÉZILABDÁZNI vágyó, 2002-2003-2004-20005-ben született gyermekeket. Az edzések minden kedden (Szent E. Kat. Ált. Isk. tornacsarnoka) 16 órától és minden szombaton 10 órától tartják a szakemberek! További információ: +36/30-24-18-747-es és a +36/70-450-42-60-as telefonszámokon kérhető. HAJRÁ SUSI!

EREDMÉNYEK:
2002-ben születettek:
1. NAGYKÁROLY
2. CIGÁND SE
3. GÖRÖG FS
4. SZATMÁRNÉMETI
5. MÁRAMAROSSZIGET
6. SUSI

A sárospataki csapat névsora: Vachter Fanni, Séra István ,Mózes Tamás, Baba János, Tagai András, Hunyadi Bence, Batta Gergő,Ardó Alex, Gócs Bálint, Marchut Szabolcs, Dékány Csanád,Halász Dániel,Szőke Márkó, Kovács Zsombor, Bana László – játékosok; Vachter Tamás – edző.         

XI. MOGYI – SUSI NEMZETKÖZI INTERLIGA TEREMLABDARÚGÓ TORNA FŐTÁMOGATÓJA:

MOGYI
 

XI. MOGYI – SUSI NEMZETKÖZI INTERLIGA TEREMLABDARÚGÓ TORNA TÁMOGATÓI:

Sárospatak Város Önkormányzata, Árpád Vezér Gimnázium, Vay Miklós Szakképző Iskola, Sárospataki Torna Club, Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola, II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Református Kollégium Gimnáziuma és Általános Iskolája, www.sarospatak.hu, www.boon.hu, Zemplén Televízió, Sárospatak Újság, Észak Magyarország, Hunyadi ABC, www.borsodsport.hu, Szvitankó Tamás – Video Tomix Stúdió, A SZÜLŐK, akik nélkül nem lenne SUSI!

Keresés

Partnerek