X. Diego - SUSI Kézilabda torna és V. SUSI karácsonyi gyermekfesztivál

X. DIEGO – SUSI
KÉZILABDA TORNA
és
V. SUSI KARÁCSONYI GYERMEKFESZTIVÁL


A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola 2011. december 17-én rendezte meg a jubileumi X. DIEGO – SUSI Kézilabda Tornát, amelyre neves csapatok fogadták el a meghívást. A mérkőzéseket az Árpád Vezér Gimnázium tornacsarnokában játszották. A sárospataki egyesület, az 1999-2000-es lányoknak biztosított játéklehetőséget. 4 csapat vett részt a tornán és játszott izgalmas mérkőzéseket. A kupán, a szervezők megpróbáltak felejthetetlen élményt nyújtani a gyermekeknek. Kiváló színvonalú mérkőzéseket láthattak a nagy számban kilátogató szurkolók, ráadásul ezüst éremmel emelték a színvonalat a pataki gyerekek. A tornán 45 darab érem, 3 darab serleg, 4 különdíj és 10 darab oklevél talált gazdára. A díjakat Szabó András – képviselő és Belicza János – a SUSI elnöke, adta át. A mérkőzéseket Vinnai István vezette.
Összességében e rendezvény jó alkalmat nyújtott arra, hogy a SUSI csapatai megfelelően felkészüljenek az Országos ADIDAS bajnokságra és a további versenyekre.  A szervezők büszkék arra, hogy neves egyesületek utánpótlás csapatai vettek részt a tornán.
A SUSI 2011. december 19-én (hétfőn), 17 órától rendezte meg a – már hagyományossá vált – V. KARÁCSONYI SPORTFESZTIVÁLJÁT, ahol gyerekek bemutató mérkőzéseket, a szülők, hozzátartozók és a vezetők pedig barátságos mérkőzéseket játszottak. Az esemény a SZENT ERZSÉBET KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLA tornacsarnokában került megrendezésre! A fesztivál végén a vezetők egy svédasztalos vacsorával köszönték meg, a gyerekeknek, a szülőknek és a hozzátartozóknak az évet. HAJRÁ SÁROSPATAK! HAJRÁ SUSI!  www.susi.mlap.hu

Köszönet a FŐ TÁMOGATÓKNAK:
DIEGO – SÁROSPATAK
SÁROSPATAK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Köszönet a KIEMELT TÁMOGATÓNAK: Árpád Vezér Gimnázium, Sárospatak – Hungária – Édesipari Kft.,

Köszönet a Támogatóknak: www.sarospatak.hu, www.borsodsport.hu, II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola, Református Kollégium Gimnáziuma és Általános Iskolája, Sárospataki TC, www.boon.hu, Zemplén Televízió, Heitzman Cukrászda, Sárospatak újság, Rákóczi Panzió, Kék Tamás, Víghné Fehérvári Zsuzsanna, Észak Magyarország, K@H – Sárospatak, CIB – BANK, A SZÜLŐK, akik nélkül nem lenne SUSI!

A X. DIEGO – SUSI – KÉZILABDA Torna hivatalos végeredménye:

1999-2000-ben született lány tanulók:

I. HELY:  ÓZD LÓCI DSE
II. HELY:  SUSI
III. HELY:  HAJDÚNÁNÁS
IV. HELY:  TOKAJ DSE

LEGJOBB JÁTÉKOS:  VARGA KATALIN (ÓZD)
GÓLKIRÁLY:   VÁMOS PETRA (ÓZD)
LEGJOBB KAPUS:   RÁK PETRA (SUSI)
LEGJOBB HAZAI JÁTÉKOS: ZOMBORI GRÉTA (SUSI)

A CSAPAT TAGJAI: Bajzát Emese, Zombori Gréta, Horváth Inez, Csordás Dóra, Perényi Julia, Hauser Petra, Krenyitzki Sarolta, Rák Petra, Szabó Eszter, Hardon Réka – játékosok; Hardon Csaba – edző.

Keresés

Partnerek