Decemberi utánpótlás hírek

A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola évek óta kiváló kapcsolatot ápol a DIEGO – SÁROSPATAKI részlegével. A cég, szinte a kezdetektől támogatja az egyesületet, ezáltal kiemelten fontosnak tartja az utánpótlás nevelést! A SUSI, 2011. december 17-én (szombaton), 10 órától rendezi meg a X. DIEGO - SUSI LEÁNY KÉZILABDA TORNÁT, ahol a HAJDÚNÁNÁS, a TOKAJ DSE, az ÓZD LÓCI DSE és a SUSI csapatai vesznek részt. Az esemény az Árpád Vezér Gimnázium Sportcsarnokában kerül megrendezésre!

 

2011. december 3-án a 2003-2004-ben született labdarúgók, Nyíregyházán vettek részt egy labdarúgó tornán, ahol a SUSI-s gyerekek először játszottak „idegenben” Az eseményen a Nyíregyházi Kertváros, az NYDSE, az Encs, a Tokaj DSE és a sárospataki egyesület vett részt. A patakiak az előkelő harmadik helyet szerezték meg, és hozták haza – nagy boldogsággal – a bronzérmet. A torna legjobb játékosa: Karászi Róbert lett. GRATULÁLUNK! A csapat tagjai: Tamás Erik, Bódisz Ábel, Bódi Ádám, Fridrik Patrik, Braun Áron, Toniati Luca, Kalocsai Máté, Karászi Róbert, Repei Mátyás, Moheb Asya Farzin – játékosok; Punyi Gyula – edző.

Hír még a SUSI életéből: 2011. december 10-én a 2002-ben született focisták, Vachter Tamás bácsi vezetésével, Cigándra látogattak, ahol az I. INTERLIGA Teremlabdarúgó torna első fordulóján vettek részt.  A kicsik nagyon ügyesen játszottak és szépen helyt álltak, hiszen negyedik helyezést értek el.  A Sárospatakiak a hazai Cigándiak mellett, a Nyírsulival, a Gyulaházával, a Görög Focisulival, a Nagykárollyal és a Szatmárnémeti játszottak! GRATULÁLUNK! A csapat tagjai: Vachter Fanni, Hunyadi Bence, Ardó Alex, Mózes Tamás, Tagai András, Keksz Bence, Halász Dániel, Batta Gergő, Gócs Bálint, Dékány Csanád, Bana László – játékosok; Vachter Tamás – edző

A SUSI 2011. december 19-én (hétfőn), 17 órától rendezi meg az V. KARÁCSONYI SPORTFESZTIVÁLJÁT, ahol gyerekek bemutató mérkőzéseket, a szülők, hozzátartozók és a vezetők pedig barátságos mérkőzéseket fognak játszani. Az esemény a SZENT ERZSÉBET KATOLIKUS ÁLTALÁNOS ISKOLA tornacsarnokában kerül megrendezésre! A fesztivál végén mindenkit vár egy kis meglepetés is!

Keresés

Partnerek