X. SUSI – CIB BANK nemzetközi labdarúgó torna és Interliga bajnoki mérkőzés

X. SUSI – CIB BANK
NEMZETKÖZI LABDARÚGÓ TORNA
ÉS INTERLIGA BAJNOKI MÉRKŐZÉS
 
EGY NAPON, 18 CSAPAT, HÁROM KOROSZTÁLYBAN SÁROSPATAKON

 

2011. október 30-án (vasárnap) rendezte meg a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola azt a nemzetközi labdarúgó tornát, melyen 3 korosztály, 18 csapata vett részt és ami egyben – a 2002-ben születetteknek – INTERLIGA forduló is volt.


Az eseményen részt vett korosztályok:
- 2001-es fiú LABDARÚGÓ  TORNA
- 2002-es fiú LABDARÚGÓ  TORNA (interliga bajnoki forduló)
- 2003-as fiú LABDARÚGÓ  TORNA

A nagyszabású rendezvény az Árpád Vezér Gimnázium műfüves pályáján (2001-ben születettek), a Sárospataki Sportpályán (2002-ben születettek) és az Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnokában (2003-ban születettek) került megrendezésre. A kilátogató nézők, a mérkőzéseken szép gólokat, tehetséges gyerekeket és ügyes megoldásokat láthattak. A labdarúgó torna főszponzora a CIB Bank volt.
A kupán nagy küzdelem volt, ahol a gyermekek érmeket, okleveleket kaptak a játék öröme mellett. Az egész napos rendezvény igazi sport csemege volt, hiszen volt olyan SUSI-s korosztály, amely most mutatkozott be először Sárospatakon, ráadásul Magyarország egyik legerősebb sportiskolája is jelen volt az eseményen, a Nyírsuli „személyében”. A részletes eredmény lista a www.susi.mlap.hu –n megtalálható. A foci kupán résztvevő csapatok: Nagykároly (Románia), Borsi Alapiskola (Szlovákia), Nyíregyházi Sportiskola - Nyírsuli, Görög FS, Kisvárda, Borsod Volán, Fehérgyarmat, Nánási FS, Hajdúszoboszló, Nyíregyházi Kertváros, Cigánd SE, Sárospataki Utánpótlásnevelő SI - SUSI. A SUSI vezetői, Sikora Attilát – a Sárospatak Város Önkormányzatának alpolgármesterét, és Varga Bélát – a CIB Bank sátoraljaújhelyi fiókigazgatóját kérte fel a díjátadásra. A mérkőzéseket Szemán Imre, Vitányi József, Tuss István és Géresi Gábor sporttársak vezették.
Összességében e rendezvény jó alkalmat nyújtott arra, hogy a SUSI csapatai megfelelően felkészüljenek a további eseményekre. A szervezők büszkék arra, hogy neves egyesületek utánpótlás csapatai vettek részt a tornán és az idei utolsó interliga bajnoki mérkőzéseknek méltó házigazdái lehettek. Hír még a SUSI életéből: 2011. november 4-én, az 1999-2000-ben született leány kézilabdások Hajdúnánásra látogatnak, ahol egy nemzetközi tornán vesznek részt. Az ötödik SUSI-s Karácsonyi Sportfesztivált idén is megrendezi a sportiskola, mégpedig december 14-én.

EREDMÉNYEK:
2001-ben születettek:
1. NYÍRSULI
2. BORSI
3. KISVÁRDA
4. FEHÉRGYARMAT
5. BORSOD VOLÁN
6. SUSI

A sárospataki csapat névsora: Bana László, Kálid Ahmed, Séra István, Tóth Sebestyén, Sontra Krisztián, Hornyák Levente, Kalocsai Attila, Dékány Kolos, Molnár Csaba – játékosok; Vachter Tamás és Nagy István Csaba – edzők.

2002-ben születettek:
1. CIGÁND SE
2. NYÍRSULI
3. NAGYKÁROLY
4. HAJDÚSZOBOSZLÓ
5. GÖRÖG FS
6. SUSI

A sárospataki csapat névsora: Keksz Bence, Kovács Zsombor, Ardó Alex, Baba János, Mózes Tamás, Vachter Fanni, Hunyadi Bence, Tagai András, Batta Gergő, Gócs Bálint, Szőke Márkó, Dékány Csanád, Halász Dániel, Marchut Szabolcs.

2003-2004-ben születettek:
1. NÁNÁSI FS
2. NYÍRSULI
3. NYÍREGYHÁZI KERTVÁROS
4. HAJDÚNÁNÁS
5. SUSI PIROS
6. SUSI KÉK

A sárospataki csapat névsora: Lovas Dominik; Braun Áron; Kerékgyártó Milán; Kerékgyártó Bálint; Fridrik Patrik; Toniati Luca; Tallárom Balázs; Golej Máté; Golej Bálint; Pausán Bence; Moheb Asya Fazin; Bódi Ádám; Sereg Bendegúz; Karászi Róbert; Repei Mátyás; Sohajda András; Bódisz Ábel;


X. SUSI – CIB BANK NEMZETKÖZI LABDARÚGÓ TORNA FŐTÁMOGATÓJA:
CIB Bank

X. SUSI – CIB BANK NEMZETKÖZI LABDARÚGÓ TORNA TÁMOGATÓI:
Sárospatak Város Önkormányzat, Árpád Vezér Gimnázium, Vay Miklós Szakképző Iskola, Sárospataki Torna Club, Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola, II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, Református Kollégium Gimnáziuma és Általános Iskolája, Hotel Bodrog Wellness és Tengerszem Camping és Üdülőpark, www.sarospatak.hu, www.boon.hu, www.patakinfo.hu, Zemplén Televízió, Sárospatak újság, Észak Magyarország, Hunyadi Tibor, Baba János, Batta Zsolt, Réka bútorbolt, Orosz Miklós – Erdőhorváti Pálinkafőzde, Tagai András, Keksz Jánosné, A SZÜLŐK, akik nélkül nem lenne SUSI!

HAJRÁ SÁROSPATAK! HAJRÁ SUSI! www.susi.mlap.hu


Keresés

Partnerek