X. SUSI - CIB Bank nemzetközi labdarúgó torna és Interliga mérkőzés október 30-án

X. SUSI – CIB BANK

NEMZETKÖZI LABDARÚGÓ  TORNA

ÉS INTERLIGA BAJNOKI MÉRKŐZÉS

 

EGY NAPON, 18 CSAPAT, HÁROM KOROSZTÁLYBAN SÁROSPATAKON

2011. október 30-án (vasárnap) rendezi meg a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola azt a nemzetközi labdarúgó tornát, melyen 3 korosztály, 18 csapata vesz részt, ami a 2002-ben születetteknek INTERLIGA forduló is egyben.

 

Az eseményen résztvevő korosztályok:

 

- 2001-es fiú LABDARÚGÓ  TORNA

- 2002-es fiú LABDARÚGÓ  TORNA (interliga bajnoki forduló)

- 2003-as fiú LABDARÚGÓ  TORNA

 

A nagyszabású rendezvény az Árpád Vezér Gimnázium műfüves pályáján (2001-ben születettek), a Sárospataki Sportpályán (2002-ben születettek) és a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola tornacsarnokában (2003-ban születettek) kerül megrendezésre. A mérkőzések 1000 órakor kezdődnek és a szervezők nagy szeretettel várnak, minden kedves szurkolót. A labdarúgó torna főszponzora a Cib Bank lesz, aki minden SUSI-s gyermeket meglepett egy szép mezzel.

A kupán nagy küzdelem várható, ahol a gyermekek érmeket, okleveleket kaphatnak a játék öröme mellett. Az egész napos rendezvény igazi sport csemege lesz annak, aki kilátogat a rendezvényekre, hiszen van olyan SUSI-s korosztály, amely most mutatkozik be először Sárospatakon, ráadásul Magyarország egyik legerősebb sportiskolája is jelen lesz az eseményen, a Nyírsuli „személyében”. A részletes program a www.susi.mlap.hu –n megtalálható. Nevezett csapatok: Nagykároly (Románia), Borsi Alapiskola (Szlovákia), Nyíregyházi Sportiskola - Nyírsuli, Görög FS, Kisvárda, Borsod Volán, Fehérgyarmat, Nánási FS, Hajdúszoboszló, Nyíregyházi Kertváros, Cigánd SE, Sárospataki Utánpótlásnevelő SI - SUSI.

 

HAJRÁ SÁROSPATAK! HAJRÁ SUSI! www.susi.mlap.hu

Keresés

Partnerek