SUSI-s hírek

2013 decemberében, a sportiskola jeles tagja, Vachter Fanni, jó tanuló – jó sportoló elismerésben részesült, melyet Sárospatak Város Önkormányzat nevében, Aros János polgármester úr adott át neki. Kiváló eredményeit a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskolában, a Rákóczi DSE-ben és a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskolában érte el. Gratulálunk!

 

A SUSI kézilabdásai nem csak a sportpályán jeleskednek, hanem futó versenyeken is részt vesznek. Ilyen volt a debreceni AQUHATIKUM JÓTÉKONYSÁGI MIKULÁS FUTÁS is, ahol a következő sportolók vettek részt: Bajzát Emese, Gombos Dorka, Hauser Petra, Hardon Réka, Hardon Rita, Horváth Inez, Krenyitzky Sarolta, Kövér Zsófia, Szabó Eszter - sportolók; Hardon Csaba és Kababik Edina edzők.

A Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola labdarúgóit ismételten meghívták 2013 decemberében Nyíregyházára, ahol egy jó hangulatú torna várta a Sárospatakiakat. Mind a 2003-as mind a 2005-ös korosztály szépen szerepelt, hiszen második illetve negyedik helyet értek el a sportiskolások. Résztvevő csapatok: Nyíregyházi Kertváros, Encs, Grund FC, Tokaj DSE, SUSI. Különdíjakban sem volt hiány a rendezvényen, hiszen Baranyi Sándor a csapat legjobbja, Bódi Ádám a torna legtechnikásabb játékosa, még Miczák Márk a torna legjobb játékosa lett. A csapat tagjai: Baranyi Sándor, Fridrik Patrik, Bódi Ádám, Miczák Márk, Karászi Róbert, Sohajda András, Lovas Dominik, Toniati Luca, Tallárom Balázs, Sereg Bendegúz, Repei Mátyás, Czinke Nimród, Moheb Ashya Fárzin, Hunyadi Gergő, Baráth Levente, Bodog Ákos, Kocsis Bence, Csepely Martin, Sztankó Bence, Fekete Dávid, Kuti János Zoltán, Gáliczki Előd, – játékosok; Punyi Gyula, Budai Viktor és Hoffmann Gábor – edzők.

A 2003-as kézilabdás lányok is megkezdték a küzdelmeket az Országos ERIMA Gyermekbajnokságban. Az első fordulóban Hajdúnánásra látogattak, ahol két meccset játszottak a SUSI-sok. Bodorovics Tamás edző elmondta, hogy mind a kétszer vereséget szenvedtek (Hajdúnánás, Ózd Lóci DSE), de nagyon sok ügyes megmozdulást látott a lányaitól! A csapat tagjai: Cseke Flóra, Hajdú Eszter, Horváth Kiara, Kovács Eszter, Mudróczki Lilla, Perényi Anna, Rák Orsolya, Spisák Zsófi – játékosok; Bodorovics Tamás – edző.

Sárospatak Város Önkormányzata idén is jutalmazta az éven szép eredményeket elért csapatokat. A SUSI 1999-es lány kézilabdásai és a 2002-es labdarúgói ismét a díjazottak között voltak. Az elismerő oklevelet Aros János polgármester úr adta át a fiatal tehetségeknek. Névsor: Bajzát Emese, Csordás Dóra, Hardon Réka, Hauser Petra, Horváth Inez, Kababik Bianka, Krenyitzky Sarolta, Mudróczki Fanni, Perényi Julia, Rák Petra, Szabó Eszter, Zombori Gréta, Vachter Fanni, Szemán Eszter, Kovács Zsombor, Baráth Benedek, Halász Dániel, Szendrei Gábor, Hunyadi Bence, Batta Gergő, Tagai András, Ardó Alex, Mózes Tamás, Gócs Bálint, Baba János, Karászi Róbert - játékosok; Vachter Tamás és Hardon Csaba – edzők.

Hetedik alkalommal rendezte meg a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola a karácsonyi sportfesztiválját. A VII. SUSI Karácsonyi Sportfesztiválon a gyerekek – szülők – vezetők – edzők válogatottjai léptek pályára, a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola tornacsarnokában. Az eseményen az összes sportiskolás csapat „fellépett”! A kiváló hangulatú mérkőzéseken, ünnepélyes hangulat uralkodott. A sportfesztiválon megjelent szülők, hozzátartozók, sportolók, gyerekek, a felajánlóknak (Rákóczi Panzió, Ristorante Collegno, Zempléni Csokigyár, Hunyadi ABC, Szülők) köszönhetően, üdítővel, pizzával, szaloncukorral, süteményekkel és hidegtállal búcsúztatták az óévet.

A sportiskola vezetősége idén is sikeresen pályázott a TAO adta lehetőségek révén. Így külön köszönet jár azoknak a cégeknek, akik a „feltöltők” között voltak: GEO-MILK NÖVÉNYTERMESZTŐ, SZARVASMARHATENYÉSZTŐ ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., FA-FORG-TECH HUNGÁRIA KFT., Pharmamed Patika Bt., Mart Építőipari Kereskedelmi Kft., Tiszapart Értékesítő és Szolgáltató Kft., Weinberg '93 Építő Kft..

A SUSI vezetősége szeretné megköszönni azoknak az embereknek, cégeknek, szülőknek a segítségét, akik 2013-ban valamilyen formában támogatták az egyesület munkáját!

Keresés

Partnerek