INTERLIGÁBAN SZEREPEL A SUSI

2011. augusztus 28-án indult, október 30-án ér végett az I. Nemzetközi Interliga Bajnokság, amelyen a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola 2002-2003-as labdarúgó csapata is részt vesz. Az interliga ötlete már régóta megvan a csapatvezetők fejében, de idén végre, valóra is válhatott. A SUSI és a Görög Focisuli kezdeményezésére hat csapatos bajnokság indult, melyen tornarendszerben játszanak az egyesületek. Két hónapon keresztül, más és más városokban kerül megrendezésre az esemény.

Nagyon sok előnye van a bajnokságnak, hiszen nevezési díj nincs, ám mindig a rendező egyesület vállalja fel a költségeket, így előre lehet tudni, mikor kell utazni, mikorra kell a formát időzíteni. A résztvevő csapatok: NYÍRSULI; GÖRÖG FOCISULI; HAJDÚSZOBOSZLÓ, NAGYKÁROLY – KINDER (Románia); CIGÁND; SUSI. A Sárospatakiak a kezdeti lépések után, remek teljesítményt nyújtottak Nagykárolyban, ahol – az előkelő mezőnyben – harmadik helyet értek el. Vachter Tamás, a csapat edzője elmondta: „Elsősorban nem az eredmény számít a gyerekeknél, hanem a technikai tudás csiszolása, akarati tényezők fejlesztése. Ehhez, remek alkalom az INTERLIGA. Tornáról tornára fejlődtek a sportolók, így a cigándi és a vásárosnaményi kupákon megfelelő, a nagykárolyi eseményen pedig jó játékkal rukkolt elő csapat.” GRATULÁLUNK!

A CSAPAT TAGJAI: Keksz B.,Kovács Zs.,Bana L.,Vachter F.,Ardó A., Baba J., Mózes T., Hunyadi B., Batta G., Tagai A., Dékány Cs.,   Lovas D., Fridrik P.,Halász D., Bódi Á., Luka  M.,- játékosok, Vachter Tamás – edző.
Hír még a SUSI életéből: az első hazai esemény, 2011. október 30-án lesz, ahol az INTERLIGÁBAN szereplő 2002-2003-as labdarúgó csapat fog bemutatkozni, valamint ezen a napon – a kilátogató nézők – a 2001-es és a 2003-2004-es focistákat is láthatják. Novemberben pedig elkezdődnek az Országos ADIDAS-ERIMA fordulók a szivacsosoknál és a kéziseknél is. Öröm, hogy a SUSI-ból „kiöregedett” 2000-es focisták sikeresen beilleszkedtek az STC U-13-as csapatába. A SUSI életéről további információt a +36/70/450-42-60-as telefonszámon lehet kérni. Az edzők szeretettel látnak minden sportolni vágyó gyermeket.  www.susi.mlap.hu

 

Keresés

Partnerek