Szabó Károly díjas a SUSI

Óriási megtiszteltetés érte a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskolát 2013. május 30-án, hiszen Sárospatak Város Önkormányzata Szabó Károly díjjal tüntette ki az egyesületet. Az egyesület vezetői szeretnék megköszönni az elismerést Sárospatak Város Önkormányzatának, továbbá a több mint 350 gyermeknek, sportolónak, akik 2007-től játszottak a SUSI keretein belül. Nagyon sokat köszönhet a sportiskola a Szülőknek is, akik nélkül nincs SUSI.

Összesen 15 edző dolgozott eddig az egyesületben és végzett magas szintű munkát: Nagyházi Annamária, Kordáné Györki Erika, Stumpfné Nagy Anita, Hardon Csaba, Csendes István, Papp József, Vachter Tamás, Punyi Gyula, Bodorovics Tamás, Baksay Attila, Koleszár Péter, Nagy István Csaba, Nagyházi Sándor, Gönczy Zoltán, Belicza János Zsolt.

Sokat segített az elmúlt hat évben a sportiskola életében az Árpád Vezér Gimnázium és Kollégium, a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola, a Sárospatak Református Kollégium Gimnáziuma, Általános Iskolája és Diákotthona, az Árvay József Gyakorló Általános Iskola, a Vay Miklós Református Szakképző Iskola, a Miskolci Egyetem Comenius Főiskolai Kar, a Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola, a Sárospataki TC és a Mogyi Kereskedelmi Kft. Köszönet azoknak is, akik valamilyen formában támogatták, szponzorálták a SUSI-t.

„SOK VAN MI CSODÁLATOS, DE AZ EMBERNÉL NINCS SEMMI CSODÁLATOSABB…”
KÖSZÖNJÜK!!! HAJRÁ SÁROSPATAK! HAJRÁ SUSI!

 

Keresés

Partnerek