I. Ózdi „Johnson” Triatlonon

Kitűnő szervezésben és remek hangulatban zajlott le az I. Ózdi „Johnson” Triatlon verseny. A közel 150 induló 8 korcsoportban, illetve váltóban mérte össze tudását. A vezető versenybíró szerint az ózdi verseny jó hírverés volt a triatlon sportnak.

Először a legkisebbek, a 2002 után született fiúk és lányok szálltak vízbe. Nekik 50 métert kellett úszniuk, másfél kilométert kerékpározniuk és 500 métert futniuk. A verseny délelőttje a fiatalokról szólt. Az első öt korcsoportból kiemelkedtek a hajdúböszörményi Tekergők SE versenyzői, akik évek óta űzik ezt a sportot, de az eredményhirdetéskor az ózdi Sződi Zsolt és Vitális Dávid nyakába is aranyérem került.
- Számos versenyt láttam már, így tudok mihez viszonyítani. Ez egy első rendezésű verseny, de ettől függetlenül nagyon pozitív véleménnyel vagyok a szervezésről és a szakmai munkáról is- vélekedett Nagy Alpár versenybíró.

A felnőttek között a legjobb időeredményt a debreceni Dr. Varga Zoltán érte el, mögötte a miskolci Szűcs Rajmund és a szintén debreceni Csörgi Péter ért célba.
- Élvezetes verseny volt. Hárman az elején elég szorosan voltunk, az úszást együtt teljesítettük. Elég jól sikerült a depózásom, így a kerékpáron sikerült annyi előnyt szereznem, hogy a futáson simán be tudtam jönni-mondta Dr. Varga Zoltán, a Debreceni Sportcentrum SE versenyzője.

A szeniorok mezőnyében Hamkó László képviselte városunkat, a váltók versengéséből, pedig az Ózdi Kerékpáros Egyesület triója került ki győztesen. Az I. Ózdi Johnson Triatlon legidősebb versenyzője a 70 esztendős Dr. Póka László volt, aki a táv teljesítéséért külön díjban részesült. 

Az eredmények teljes listáját az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg:
http://www.sportido.hu/

Keresés

Partnerek