Közel háromszáz úszó 3próbázó

A Jabil 3próba elnevezésű szabadidősport sorozat idei második állomását, az úszást június 3-án, vasárnap rendezték Tiszaújvárosban, a Sportcentrum  25 méteres medencéjében.  A dr. Márkus Gábor vezette rendező TVK-Mali Triatlon Klub munkatársai  280 résztvevőt regisztráltak, akik közül 201 sportember az 1000 méteres, 5 pontot érő nagypróbát teljesítette, míg a többiek a 400 méteres, 3 pontos kispróbát hagyták maguk mögött. Az évről-évre népszerűbb rendezvénysorozatra Tiszaújvároson kívül jó néhányan érkeztek a megyeszékhelyről és a környező településekről is. A távok teljesítése után mindenki átvehette az emblémázott ajándéktörülközőt. A frissítő-sátorban péksütemény és üdítő várta a „pontvadászokat” .

 
A JABIL 3Próba utolsó állomása
Távok Szintidő Megszerezhető pontok száma

2012.  július 13. (péntek)    – JABIL 1/3 Marton futóverseny - Tiszaújváros,  Városközpont
kispróba 3,5 km – váltó, egyéni 30 perc/fő 3 pont
nagypróba 14 km - egyéni 2  óra 7 pont

A fenti, harmadik próba után a 12 pontot, vagy annál többet teljesítők próbafüzetét urnákba  gyűjtik,  majd tulajdonosaik között értékes sportszer-ajándékcsomagokat sorsolnak ki. A 18 pontot szerzők (mindhárom nagypróbát teljesítők) esélyesek a fődíjra, ami nem más, mint három fő részére utazás a londoni olimpiára!

További információ: TVK MALI Triatlon Klub, tel: 49/540-094, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. , www.tvkmalitriatlon.hu

Keresés

Partnerek