Úszással folytatódik a Jabil 3próba 2013. június 16-án

A Jabil 3 próba szabadidősport eseménysorozat 2013. június 16-án, vasárnap, az úszással folytatódik. Az áprilisi kerékpározás utáni második pontgyűjtő lehetőségnek a tiszaújvárosi Sportcentrum fedett uszodája ad otthont.

 

A TVK-Mali Triatlon Klub által rendezendő eseményre 7.30-tól 9 óráig lehet  díjtalanul jelentkezni a helyszíni regisztrációs irodában.  Akinek már van próbafüzete, az vigye magával a regisztrációhoz. A kispróba (400 m, 3 pont) és a nagypróba (1000 m, 5 pont) teljesítői (a regisztráció sorrendjében beosztott futamokban) 9 órától kezdik meg a tempózást. A próbát teljesítők emblémázott úszózsákot kapnak ajándékba.

Irány a londoni vb!

A folytatásban augusztus 9-én jöhet a futás, a hagyományos Jabil 1/3 Maratonon.
Azon sportemberek között, akik a harmadik próbát követően 12 pontot, vagy annál többet gyűjtöttek, értékes sportszer-ajándékcsomagot sorsolnak ki a harmadik próbát követően. A 18 pontosok (mindhárom nagypróbát teljesítők) között sorsolják ki a fődíjakat, két darab egyszemélyes utazást a szeptember 13-15. közötti londoni triatlon világbajnokságra!

További információ kérhető a rendező TVK-Mali Triatlon Klubban, a 49/540-094-es telefonszámon, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.   e-mail címen, de a www.tvkmalitriatlon.hu honlapon is lehet tájékozódni a részletekről.

 

Keresés

Partnerek