Terepfutóverseny Görömbölyön

A 2. Görömbölyi Terepfutóversenyt május 25-én, pénteken, 15 órától rendezi meg Görömbölyi Általános Iskola. 

A szervezést magára vállaló  dr. Farkasné Járdánházy Ibolya, Cserhalmi Ede és Zámbori Zoltán nevével fémjelzett esemény az általános iskolák diákok és szüleik számára egyaránt sportolási lehetőséget kínál. A  rajt és célterületet is jelentő versenyközpontot úgy lehet megközelíteni, hogy a 4-es autóbusz végállomása melletti lépcsősoron lemegyünk, majd az alsó pincesor felé tartva elhaladunk a lovarda melletti úton.  A nevezési díj nem más, mint egy tábla csokoládé.

 

Az alsó és felső tagozatos leányokat és fiúkat két-két kategóriában  együtt indítják.  A legkisebbek egy 1200 méteres körpályán, míg a többiek, beleértve a 17 órakor rajtoló felnőtt, nyílt kategória indulóit is, egy emelkedőkkel nehezített, 3200 méteres erdei körpályán futnak.

A 18.00 órakor kezdődő eredményhirdetésen  - a támogató Marathon Club SE,  a NOMÁD sportbolt hálózat,  a Görömbölyi Diákönkormányzat, a  Baraka Utazási Iroda, a Görömbölyi Borbarát Egyesület és a Tóth Lovas-tanya jóvoltából – a kategóriák első három helyezettjei érem, oklevél, serleg és tárgyjutalom díjazásban részesülnek.

szerdán  

Hasznos információ lehet, hogy a szervezők május 23-án, szerdán 17.15 órától,  a 4-es busz végállomásától  indulva, a verseny útvonalán  futó  terepbejárást tartanak.

További részleteket a  06-30/380-6239-es telefonszámon, vagy az   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet megtudni.

Keresés

Partnerek