Karácsonyi Nyílt Síverseny versenykiírása, Búnkút, 2012. december 29.

Karácsonyi Nyílt Síverseny versenykiírása - 2012

Bánkút, 2012. december 29.

 

Program: Műlesiklás, 2012.12.29. szombat. Első futam: 11 óra, áttűzés után: 2. futam.
A gyerekek fejlődése érdekében, három teljesített futam közül a kettő legjobbat értékeljük.
Helyszín: Bánkúti Síközpont, 4-es pálya (lásd aktuális háttérkép)
Rendező: B.A.Z. Megyei Sí Szövetség és a Bánkút Sí Klub.
Versenyigazgató és pályatűző: Dr. Kékesi Tamás

Korcsoportok: 2005 - Mini, 2003-2004 Gyermek I, 2001-2002 Gyermek II, 1999 – 2000 Serdülő I, 1997–1998 Serdülő II, 1996 – Ifi–Felnőtt. Egy korcsoport legalább két induló esetén érvényes. Egyéb esetben a szomszédos korcsoporttal összevontan történik az értékelés.
A győztesek kupa és oklevél, a 2., 3. helyezettek érem-, és oklevél díjazásban részesülnek. Amatőrök és igazolt versenyzők együtt szerepelnek.
Előzetes nevezés: elektronikus formában a versenyt megelőző napon 12.00-ig fogadunk, melyet a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címre kérjük elküldeni.
Pótnevezést a helyszínen, a verseny indítása előtt még elfogadunk a Bánkúti Síház klubszobájában. A kategóriákon belüli rajtsorrend megállapításához az előzetes nevezés, valamint a MSíSz hivatalos rangsora az irányadó. A rendezéssel kapcsolatos érdeklődés a 06 20/5669566 telefonszámon. Nevezési díj: nincs. A részvétel feltétele a Magyar Sí Szövetség szabályainak betartása, valamint a baleseti és vagyonbiztonsági felelősség vállalása.
A versenyrendezés és pálya-előkészítés technikai feltételeit a Bánkút Síklub biztosítja. Pályanézés síléccel felfelé taposva, illetve lefelé simítva. A kitűzött nyomvonalon nem lehet a verseny előtt síelni. A rendezést és a lebonyolítást a BAZSíSz és a Bánkút SK Versenyszakosztály önkéntesei végzik.
A sífelvonókat a Bánkút Sí Klub üzemelési szabályzatának megfelelően lehet igénybe venni. Gyermekjegy kedvezmény 14 éves korig igényelhető. A sífelvonók üzemelése hóviszonyoktól függ. A körülményekről célszerű közvetlenül a verseny előtt informálódni (www.bankut.hu), és ennek megfelelő felszerelést használni.
A rendezőség az esetleges programváltozás jogát fenntartja, ezzel kapcsolatos sürgős információkat a nevezésekben megadott e-mail címekre továbbítja legkésőbb a verseny előtti nap 16.00-ig, illetve a Bánkút Sí Klub weblapján nyilvánosságra hozza.

Miskolc, 2012. 12. 20.


    
Dr. Kékesi Tamás sk.
 A BAZ M.-i Sí Szövetség elnöke

Keresés

Partnerek