Évbúcsúztató és Szezonnyitó Nyílt Síverseny - Bánkút, 2011. december 30.

Évbúcsúztató és Szezonnyitó Nyílt Síverseny

Bánkút, 2011. december 30.

 

Program:
Műlesiklás, 2011.12.30. péntek 11 óra, áttűzés után: 2. futam.
Helyszín: Bánkúti Síközpont, 4-es pálya (lásd háttérkép és www.bankut.hu weblap)
Rendező: B.A.Z. Megyei Sí Szövetség és a Bánkút Sí Klub.
Versenybíróság elnöke és pályatűző: Dr. Kékesi Tamás

Korcsoportok: 2001- Gyermek, 1999-2000 Serdülő-I, 1997–1998 Serdülő-II, 1992–1996 Ifi, -1991 Felnőtt. Egy korcsoport legalább két induló versenyző esetén érvényes. Ennek hiányában a következő korcsoporttal összevontan történik az értékelés.
Díjazás: A győztesek kupa és oklevél, a 2., 3. helyezettek érem-, és oklevél díjazásban részesülnek. Amatőrök és igazolt versenyzők együtt szerepelnek.
Előzetes nevezés: elektronikus formában legkésőbb 2009 02. 19 (péntek) 20:00 óráig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címre kérjük elküldeni.
Pótnevezést a helyszínen, a verseny indítása előtt elfogadunk a síház melegedőjében. A kategóriákon belüli rajtsorrend megállapításához az előzetes nevezés, valamint a MSíSz hivatalos rangsora az irányadó. A rendezéssel kapcsolatos érdeklődés a 06 20/5669566 telefonszámon. Nevezési díj nincs. A részvétel feltétele a Magyar Sí Szövetség szabályainak betartása, valamint a baleseti és vagyonbiztonsági felelősség vállalása.
A rendezést és a lebonyolítást a BAZSíSz és a Bánkút SK Versenyszakosztály önkéntesei végzik.
A rajtszám helyszíni visszaszolgáltatása minden résztvevő kötelessége, melyet 3000 Ft/ db ellenértékdíj terhel.
A hó minősége erősen függhet az aktuális időjárási viszonyoktól. Ezért célszerű közvetlenül a verseny előtt informálódni (www.bankut.hu), és ennek megfelelő felszerelést használni.
A rendezőség az esetleges programváltozás jogát fenntartja, ezzel kapcsolatos sürgős információkat a MSíSz címlistáján szereplő alpesi versenyszakosztályok e-mail címére, illetve a nevezésben megadott elérhetőségekre továbbítunk legkésőbb az előzetes nevezési határidő lezárásáig. Minden résztvevőt és érdeklődőt szeretettel várunk.

Miskolc, 2011. 12. 25.
   
                                                                                                       Dr. Kékesi Tamás sk.
                                                                                                         A BAZSíSz elnöke

Keresés

Partnerek