Karate

Avas kupa – Csordás József emlékverseny Miskolc, 2016. október 9.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Karate Szövetség és a Justitia Fuji-Yama SE közösen rendezi meg 2016. október 9-én Miskolcon az Egyetemi Körcsarnokban az Avas kupa – 10. Csordás József nemzetközi karate emlékversenyt. A jubileumi megmérettetésre összesen 63 kategóriában lehetett nevezni a 6 évesektől a szenior korosztályig, vagyis a 35 év felettieknek is lehetősége nyílik a versenyzésre. A kupán tiszteletét teszi dr. Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke. Kiemelt vendég lesz a fiatalon elhunyt Csordás József családja is. A nevezések száma 400 felett van, ami jól mutatja, hogy a verseny korábbi októberi időpont-áthelyezése elérte a célját.

Bővebben...

Sikeresen zárult az Avas kupa – Csordás József emlékverseny, immár nyolcadszor

A miskolci Justitia Fuji-Yama SE a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Karate Szövetséggel közösen rendezte meg 2014. október 26-án Miskolcon az Egyetemi Körcsarnokban az Avas kupa – 8. Csordás József nemzetközi karate emlékversenyt. A verseny megnyitóján köszöntőt mondott dr. Mészáros János Shihan, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke. Természetesen az emlékversenyen jelen volt az elhunyt Csordás József családja is, felesége Andrea, testvére Terézia, valamint gyermekei Ádám és Dávid.

 

Bővebben...

Avas kupa – 8. Csordás József emlékverseny kiírása - Miskolc, 2014. október 26.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Karate Szövetség és a Justitia Fuji-Yama SE közösen rendezi meg 2014. október 26-án Miskolcon az Egyetemi Körcsarnokban az Avas kupa – 8. Csordás József nemzetközi karate emlékversenyt. A versenyen tiszteletét teszi dr. Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke. Kiemelt vendég lesz a fiatalon elhunyt volt megyei elnök, Csordás József családja is. A megszokott december eleji időponttól a szervezők azért tértek el, mert az év végén Budaörsön Nyílt Shito Világkupa került lebonyolításra, melynek az idei Emlékverseny egy felkészülési állomása is egyben a stílus képviselői számára.

Bővebben...

IV. Kazincbarcika Open Cup Shotokan Karate Bajnokság versenykiírása, Kazincbarcika, 2014. március 22.

IV. Kazincbarcika Open Cup Shotokan Karate Bajnokság
VERSENYKIÍRÁSA
Kazincbarcika, 2014. március 22.

Bővebben...

Avas kupa - 7. Csordás József nemzetközi karate emlékverseny kiírása, Miskolc, 2013. december 8.

Avas kupa - 7. Csordás József nemzetközi karate emlékverseny

versenykiírása

Miskolc, 2013. december 8.

Bővebben...

Erős mezőnyben szereztek a miskolci karatékák érmeket

2013. november 23-án szombaton a miskolci Justitia Fuji-Yama SE 5 sportolójával vett részt a 17. alkalommal megrendezett Tatami kupán Budaörsön. A több mint 10 nemzetet, 750 indulót és 940 nevezést számláló mezőnyben nem volt könnyű a dobogóra állni, de többeknek sikerült városunk karatékái közül. A megnyitón köszöntőt mondott dr. Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke. A miskolci versenyzőket Vincze Angéla és Kis Virág edzők kísérték el.

Bővebben...

Karate stílus VB bronz

2013. október 11-14. között került megrendezésre az SKDUN Shotokan Karate Világbajnokság Szerbiában, Novi Sad városban. A megyei székhelyű Magyarországi Shotokan Karate Egyesület 4 versenyzővel (Gönczi Gergely, Kiss Tamás, Tizedes Ákos, Kossuth Kornél) és 1 edzővel (Lázi József) képviselte Magyarországot. A versenyen több mint 1300 karatéka küzdött 32 országból az érmekért!

 

Bővebben...

Céghmester kupa miskolci érdekeltségei

2013. október 12-én Mogyoródon rendezték meg a Hungarian open – Céghmester kupa nemzetközi meghívásos ifjúsági, kadet, junior és U21 karate bajnokságot, ahol a miskolci Justitia Fuji-Yama SE karatékái is tatamira léptek. A Szent László Általános Iskola sportcsarnokában 7 miskolci versenyző küzdött a dobogós helyezésekért. A legeredményesebb versenyző Szilágyi Gergő (Justitia Fuji-Yama SE-Ippon) volt , aki saját korosztályában és a felnevezett kategóriában is bronzérmet szerzett formagyakorlatban.

Bővebben...

Megyei karatés érmek Nagyszalontáról

Megyénk karatékái Erdélyben jártak a Kurunai karate open cup elnevezésű nemzetközi megmérettetésen. A versenyt Nagyszalontán rendezték meg, ahol 3 nemzet (Románia, Szlovákia, Magyarország) versenyzői léptek tatamira. Borsod-Abaúj-Zemplén megyét a Bőcs KSC Renraku-Ryu KSE, valamint a miskolci Justitia Fuji-Yama SE képviselte. Számos dobogós helyezést gyűjtöttek be az ifjú tehetségek, melyre méltán lehetünk büszkék. Külön kiemelendő, hogy a Bőcs KSC Renraku-Ryu KSE lett a legeredményesebb csapat az összesített pontversenyben.

Bővebben...

Beszámoló a Bihor karate Openről

2013. szeptember 21-én került megrendezésre a Bihor Open XII. nemzetközi nyílt karate bajnokság, ahol a miskolci Justitia Fuji-Yama SE 7 versenyzővel vett részt. A megmérettetésen összesen 7 nemzet (Románia, Szlovákia, Lettország, Szerbia, Montenegró, Horvátország, Magyarország) 312 versenyzője lépett tatamira. Legeredményesebben Szilágyi Gergő (Justitia Fuji-Yama SE-Ippon) bizonyult, aki kata-ban es kumite-ben is érmet szerzett.

Bővebben...

Ismét karatés érmek Romániából

2013. június 9-én Nagyváradon rendezték meg a Crisul kupa nemzetközi karate bajnokságot. A versenyen a románok mellett nem csak a magyarok, hanem az osztrákok is tatamira léptek. Ezen a megmérettetésen a miskolci Justitia Fuji-Yama SE 3 karatékája is szerepeltek, akiket Pálinkás András edző kísért el.

Bővebben...

Karate érmek a hétvégén

2013. június 1-én került megrendezésre Nagykárolyban a III. Children’s Day – nemzetközi karate bajnokság, ahová meghívást kapott a miskolci Justitia Fuji-Yama SE is. Az egyesület 2 versenyzővel vett részt a megmérettetésen, akik mindketten érmekkel térhettek haza. Június 2-án a 3. Harcos Társak kupa utánpótlás karate versenyen szintén a „justitiasok” szerepeltek, méghozzá mind az 5 versenyző valamennyi versenyszámban a dobogóra állhatott.

Bővebben...

Shito országos bajnokságon jártak megyénk karatékái 2013. május 25-én

2013. május 25-én került megrendezésre Budapesten a Láng sportcsarnokban a Nyílt Shito Országos Karate Bajnokság, mely egyben a haladó kategóriákban kvalifikációs verseny is volt a június 15-16-án megrendezésre kerülő Shito-ryu Európa-bajnokságra. Megyénket két egyesület képviselte, a miskolci Justitia Fuji-Yama SE, valamint a Bőcs KSC Renraku-Ryu KSE

Bővebben...

Jó szereplés a Mitsuya-kai kupán

2013. április 27-én rendezték meg Mátészalkán a VII. Mitsuya-kai karate és kobudo versenyt. A miskolci Justitia Fuji-Yama SE karatékái ezen a hétvégén is tatamira léptek. A hat versenyzőt Pálinkás András és Kis Virág edzők kísértők el a megmérettetésre.

Bővebben...

Éremeső a Kodomo kupán

2013. április 20-án és 21-én rendezték meg Budapesten a Láng sportcsarnokban a Kodomo kupa utánpótlás karate versenyt, mely első alkalommal került 2 nap lebonyolításra. A megmérettetést a szervezők a kezdő karatékák számára találták ki, hogy kipróbálhassák magukat versenykörülmények között. Miskolcról a Justitia Fuji-Yama SE karatékái vettek részt a több száz fős mezőnyt felvonultató versenyen Pálinkás András és Kis Virág edzők vezetésével.

Bővebben...

III. Kazincbarcika Open Cup Shotokan Karate Bajnokság kiírása, 2013. március 23.

III. Kazincbarcika Open Cup
Shotokan Karate Bajnokság VERSENYKIÍRÁS
Kazincbarcika, 2013. március 23.

Bővebben...

Csordás József emlékverseny volt immár hatodszor

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Karate Szövetség és a Justitia Fuji-Yama SE közösen rendezte meg 2012. december 9-én Miskolcon az Egyetemi Körcsarnokban az Avas kupa – 6. Csordás József nemzetközi karate emlékversenyt. A versenyen tiszteletét tette Hanshi Julius Thiry 8. danos stílusvezető nagymester, a Nemzetközi Hayashi-ha Shito-ryu Karate-do Szövetség elnöke és természetesen Csordás józsef családja, felesége Andrea és gyermekei Ádám és Dávid.

Bővebben...

Avas kupa - 6. Csordás József nemzetközi karate emlékverseny kiírása, Miskolc, 2012. december 9.

Avas kupa - 6. Csordás József
nemzetközi meghívásosos karate emlékverseny kiírása
Miskolc, 2012. december 9.

Bővebben...

Hanshi Julius Thiry tart nemzetközi karate szemináriumot Tiszaújvárosban

2012. december 6-8. között Tiszaújvárosban tart a magyar származású amerikai nagymester, Hanshi Julius Thiry (8. dan) nemzetközi karate szemináriumot. A Nemzetközi Hayashi-ha Shito-ryu Karate-Do Szövetség elnöke szinte évente megfordul megyénkben és adja át tudását a régiónkban élő fekete, barna és zöld öves karatékáknak. A szemináriumot követően, 2012. december 9-én Miskolcon az Avas kupa - 6. Csordás József nemzetközi karate emlékversenyen is tiszteletét teszi a nagymester.

Bővebben...

Két karate érem Budaörsről

Tizenötödik alkalommal rendezték meg 2012. november 17-én a Tatami karate kupa nemzetközi karate versenyt, ahol 65 klub közel 650 versenyzője lépett tatamira. A miskolci színeket a Justitia Fuji-Yama SE képviselte, akik 5 versenyzővel vettek részt a megmérettetésen. A népes mezőnyben két versenyzőnek sikerült dobogós helyezést elérni.

Bővebben...

Keresés

Partnerek