„SULI-SÁRKÁNYOK” II.Tiszaújvárosi Iskolai Sárkányhajó Bajnokság kiírása, Tiszaújváros, 2012. június 12.

„SULI-SÁRKÁNYOK” II.Tiszaújvárosi Iskolai Sárkányhajó Bajnokság
versenykiírása
Tiszaújváros - Városi dísztó, 2012. június 12.


Időpont: 2012. június 12. (kedd) 14:00 óra (középiskolai csapatok)
                                                 16:00 óra (általános iskolai csapatok)

Szabadedzés: 2012. június 12. (kedd) 10:00 óra (a hajókat az érdeklődők, ill. a csapatok a verseny előtt kipróbálhatják)

Helyszín: Tiszaújváros, „Sprint Aréna” (Városi Dísztó)

Résztvevők: 10+1 fős (+1 fő a dobos) vegyes csapatok, az általános iskolák 4-5-6-7-8. osztály évfolyamairól, évfolyamonként 1-1 csapat minden iskolából. A középiskolás csapatok között nincs évfolyamonkénti bontás. A csapat tagjai adják a 11 fős legénységet. A rendezők biztosítják az állandó kormányost mindkét hajóban.
Az 1-2-3. osztályos tanulók a verseny előtt és után szabadedzés keretében kipróbálhatják a sárkányhajókat.

Jelentkezés: A szülő/gondviselő által aláírt Szülői Nyilatkozatokat és a Nevezési Lapokat az iskolákban a tanárok összegyűjtik és e-mail-en elküldik a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. !

Versenyforma: A verseny a városi Dísztavon, kieséses rendszerben kerül lebonyolításra, az általános iskolás korúaknál évfolyamonkénti bontásban, a középiskolás kategóriában évfolyamonkénti bontás nélkül.
Táv: 100 m

Díjazás: A résztvevő csapatok minden tagja oklevél, míg az 1-3. helyezett csapat tagjai éremdíjazásban is részesülnek.

Rendező: Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület (web: www.tkkse.hu, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. )
Egyéb: Az időjárásnak megfelelő, vízisporthoz szükséges ruházat, ill. váltóruha ajánlott! A versenyről videó és fényképfelvételek készülnek, melyek a versenyt követően a www.facebook.com/TKKSE oldalon elérhetőek, ill. letölthetőek lesznek. A verseny előtti közös bemelegítés a Tiszaújvárosi Gimnasztráda Válogatott és a Miskolc Steelleaders Sportegyesület tagjainak közreműködésével zajlik.
Az eredményhirdetést követően, igény szerint a versenyen nem induló tanulóknak, ill. az alsó tagozatos gyerekeknek, a kísérőtanároknak és a szülőknek is biztosítjuk a sárkányhajózás kipróbálását.

További felvilágosítás: Bardóczi Krisztián, Tel: (30) 44-58-497; Juhász Péter, Tel: (20) 21-93-529

A MENTŐMELLÉNY HASZNÁLATA MINDEN RÉSZTVEVŐ SZÁMÁRA KÖTELEZŐ, MELYET A RENDEZŐK BIZTOSÍTANAK! A VERSENY BIZTONSÁGOS LEBONYOLÍTÁSÁBAN KÖZREMŰKÖDIK A KARSZTVÍZ, BÚVÁR ÉS BARLANGÁSZ EGYESÜLET!

Az elektronikusan kitölthető nevezési lap, a szülői nyilatkozat és a versenykiírás letölthető a honlapunkról: www.borsodsport.hu Letöltések/Szövetségek/Kajak-kenu

 

Keresés

Partnerek