IX. Tiszaújvárosi nyílt területi iskolai sárkányhajó bajnokság kiírása, Tiszaújváros, 2015. szeptember 5.

„SULI-SÁRKÁNYOK” IX. Tiszaújvárosi nyílt területi Iskolai Sárkányhajó Bajnokság

versenykiírása

Tiszaújváros, 2015. szeptember 5.

Időpont: 2015. szeptember 5. (szombat);

Helyszín: Tiszaújváros, „Sprint Aréna” (városi Dísztó)

Időrend:

8:00-8:30 Csapatok érkezése

8:30-9:30 Technikai értekezlet (versenyinformációk pontosítása, futamok sorsolása)

Tervezett időrend:

4. osztály  9:30-10:30

5-6 osztály 10:40-12:00

7-8 osztály 12:10-13:10

Középiskolások 13:10-14:00

 

Résztvevők, verseny szabályok:

Az ország bármely általános és középiskolájának  10+1 fős (a +1 fő a dobos) vegyes (minimum 4 lány evezős kötelező) vegyes csapatai. Több lány evezős nevezhető, de kevesebb nem elfogadható. Egy tanuló, évfolyamonként, csak egy csapatba nevezhető. Fiatalabb tanuló magasabb korcsoportban is versenyezhet, a saját korcsoportján túl is.

Az általános iskolák 4-5-6-7-8. osztályos tanulóiból (megfelelő korcsopotokkal), évfolyamonként. A középiskolás csapatok összevontan versenyeznek.

A rendezők biztosítják a kormányosokat a hajókban. Amennyiben a csapatok nem tudnak gondoskodni a +1 fő dobosról, a rendezők biztosítják, az egyenlő feltételeket figyelembe véve.

A kajak-kenu sportágban igazolással rendelkező gyerekek közül csapatonként legfeljebb 2 fő nevezhető, akiket a nevezési lapon az egyesület megnevezésével meg kell jelölni.

 

 

Jelentkezés: A szülő/gondviselő által aláírt Szülői Nyilatkozatok és a Nevezési Lapok leadásával az iskolákban kijelölt tanároknál.

Versenyforma: A verseny a városi Dísztavon, összesorsolt páros kieséses rendszerben kerül lebonyolításra, kb. 100m-es távon

 

Előzetes regisztráció: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. , címre a résztvevő csapatok száma/korcsoportja megadásával, iskolánként

Nevezési határídő: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címre vagy telefonon szeptember 4-ig.

 

Díjazás: Az 1-3. helyezett csapat tagjai éremdíjazásban is részesülnek. Az elsőhelyezettek továbbjutnak az országos döntőre.

 

Rendező: Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület és a Magyar Kajak-Kenu Szövetség   (web: www.tkkse.hu, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. , web:www.mkksz.hu )

 

Egyéb: Az időjárásnak megfelelő, a vízisporthoz szükséges ruházat, ill. több váltóruha,cipő, papucs ajánlott! A versenyről videó és fényképfelvételek készülnek, melyek a versenyt követően a www.facebook.com/TKKSE oldalon elérhetőek, ill. letölthetőek lesznek.

 

A MENTŐMELLÉNY HASZNÁLATA MINDEN RÉSZTVEVŐ SZÁMÁRA KÖTELEZŐ, MELYET A RENDEZŐK BIZTOSÍTANAK!

 

További felvilágosítás:  Bacsa Ferenc TKKSE, Tel: (30) 324-8839

 

Keresés

Partnerek