Összefoglaló Magyar Kerekesszékes OB. 1 forduló 2013. május 25-26.

A Városmajori Tenisz Club adott helyet a kerekesszékes teniszezők Országos Bajnoksága első fordulójához. Annak ellenére, hogy egész hétvégére hideget és esőt jósoltak, változékonyan felhős, napos időben mérkőzhetett meg a 11 fős társaság.

 

Szombaton a negyed, illetve az elődöntőbe való jutásért játszottak egyéniben az indulók. A Kerék Világ SE.-t Mézes János, és Braun János képviselte. Mézes a 2. helyen kiemelt Navratyillal mérkőzött, ami a papírforma eredményt hozta. Braun Szabó Bélával küzdött, és nyert, 6/2; 76 (7/1)-re. Így megkapta Ő is a második kiemelt Navratyilt, akivel sajnos ő sem bírt. A felső ágon a két Farkas László 1. kiemelt, illetve Attila mérkőzött meg a döntőbe jutásért, ahol szintén a papírforma érvényesült, és Farkas László került a döntőbe.

Párosban Braun/Mézes kettős a Navratyil/Szabó párral mérkőzött, és a nyolc gémes játékot 8/6-ra Navratyilék nyerték.
Vasárnapra az egyéni, páros döntők következtek, és a helyezésekért folyt a játék. Itt Braun Farkas Attilával játszott egy nyolcas gémet, amelyben Braun 8/6-os eredménnyel bizonyult jobbnak, így harmadik helyen zárt egyéniben, míg Mézes nyolcadikként fejezte be ezt a versenyt. Párosban harmadik helyezést értek el.
 

Keresés

Partnerek