Hallássérültek versenyeztek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sportszövetségek Képviselete jóvoltából két sporteseményen is volt lehetőség megmérettetni magukat a hallássérülteknek az elmúlt héten. Április 18-án a tiszaújvárosi Angyal Bowling és Squash Club adott otthont egy csapat bowling versenynek, ahol 5 vegyes csapat mérte össze tudását.

 

A verseny végéig fej-fej mellett haladva sok izgalmat tartogatva küzdöttek egymással a résztvevők. Végül a veszprémi SINA Várkapu SE csapata szerezte meg a győzelmet.

Április 20-án horgászversenyt rendeztek a Tiszán Ároktőnél, ahol 30 egyéni versenyző próbálkozott minél több halat kifogni. A négy órás verseny sok érdekes látnivalót tartogatott a horgászatot ismerők és szeretők számára. A győzelmet Lós Róbert (MIHES) szerezte meg Lós András (MIHES) és Szilvás András (Budapest) előtt. Mindkét esemény lebonyolításában hathatós segítséget nyújtott a Miskolci Hallássérültek Egyesülete és Sportklubja. A rendezvényeket a Magyar Olimpiai Bizottság és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósították meg.

 

Keresés

Partnerek