MOB pályázatok jelentek meg a Magyar Szabadidősport Szövetség kezelésében

A Magyar Olimpiai Bizottság az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított forrásból 2013. augusztus 1-i dátummal szabadidősport témájú pályázatokat hirdet.

A MOB-KJSZE-13 pályázat kiemelt szabadidősport események megrendezésének támogatása. Az „A” és „B” kategóriában az országos kommunikációs jelentőséggel és részvétellel bíró, a testmozgásban gazdag, egészséges életmódot népszerűsítő, korábban legalább három alkalommal már megrendezett, országos szabadidősport események nyerhetnek támogatást, amelyeken a sportoló résztvevők létszáma „A” kategóriában legalább 3000 fő, illetve „B” kategóriában legalább 2000 fő.

A MOB-HSZE-13 pályázat célja a lakosság rendszeres sporttevékenységének és fizikai aktivitásának ösztönzése. „A” kategóriában a helyi jelentőséggel bíró, a testmozgásban gazdag, egészséges életmódot népszerűsítő, rendszeres szabadidősport testedzések, esetenként események támogatása a cél, melyek a pályázó szervezet tevékenységi területén képesek rendszeres sportolásra mozgósítani a lakosságot. „B” kategóriában cél a szabadidősporttal területi szinten foglalkozó sportszövetségek rendszeres testedzést biztosító tevékenységének a támogatása.

A pályázati dokumentumok megtekinthetők a pályázatkezeléssel megbízott Magyar Szabadidősport Szövetség honlapján (www.masport.hu)

 

Pályázaton szétosztható keret:

MOB-KJSZE-13 pályázaton 61.750.000 forint

MOB-HSZE-13 pályázaton 127.300.000 forint

 

A pályázatok beadási határideje:

MOB-KJSZE-13 pályázat esetében 2013 szeptember 5.

MOB-HSZE-13 esetében 2013. október 3.

 

További információ: www.masport.hu

Keresés

Partnerek