Költözik a Sportszövetségek Képviselete

Tisztelt Elnök/Főtitkár Asszony/Úr!

 

Az elmúlt napok során a Teleki Tehetséggondozó Kollégiumban használt 3 helyiség további lehetősége egyre inkább ellehetetlenült, mivel a KLIK Miskolci Tankerület Igazgató Asszony szóban jóváhagyott, 2015. január 31-ig terjedő engedélye is letelt.

Az elmúlt héten a költözés szükségessége már kényszerítő erővel hatott, mivel burkoló, festő szakmunkás jelent meg, ezért a költözést nagyon rövid határidővel le kell bonyolítani.

Az előkészítést elkezdtük, szállításra nagyrészt előkészítettük azokat a dokumentumokat, amelyek a Képviselet működésével kapcsolatosak.

 

Mint azt a 2/2015. január 3-án kelt levelemben kértem, remélem, hogy a tagszövetségeink értékeiket, dokumentumaikat, fényképeiket január 31-ig már biztonságba helyezték, így csak a Képviselet dokumentumait kell biztonságba helyeznünk, az új helyiségbe szállítanunk.

Ezért az a szövetség, amelyik még bármilyen iratot, fényképet, stb. szeretne a jövendő számára megőrizni, ezen a hét végén /2015. február 13.-15. között/ még megteheti, mert a továbbiakban azokat nem tudjuk felelősséggel őrizni.

Bútort kivinni az épületből TILOS, mert az eddig használt bútorok a Pedagógiai Intézet tulajdonát képezik.

 

Működésünket a továbbiakban – mivel javaslat a tagszövetségek részéről nem volt – az Elnökség tagjai által felkutatott lehetőségek közül választottuk a Rákóczi u. 12. I. emeleti helyiségét, amely 12 m2 alapterületű és amely helyiség használati feltételeit egy éves időszakra biztosítani tudjuk.

A használat feltételeiről a későbbiekben adunk további tájékoztatást.

 

Kérnék miniden szövetségi képviselőt, hogy az értékeik megóvásáról a fent jelzett időszakban gondoskodni szíveskedjenek, amit az Elnökség nevében előre is köszönök.

 

Miskolc, 2015. február 12.

Az Elnökség tagjai nevében üdvözlettel:

 

Szaniszló Sándor s.k.

elnök

Keresés

Partnerek