Vasárnap jön a 6. Fittségi Sportnap

  

Az előttünk álló hétvégén rendezik meg Miskolcon, a Generali Sportarénában a 6. Fittségi Sportnapot. A régió legnagyobb fitness-életmód eseményét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Sportszövetségek Képviselete és a Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Pedagógiai Szakmai, Szakszolgálati, Közművelődési és Sportintézet koordinálásával közösen hívja életre.

 

A minden korosztály számára mozgási, kikapcsolódási lehetőséget kínáló programsorozat, mely a NIVEA TOUR ’12 miskolci állomása, március 25-én, vasárnap 10 órakor kezdődik. A sportcsarnok küzdőterén egymást követik majd a mozgásos órák. A jelenlevők együtt aerobikozhatnak Béres Alexandrával, erősíthetnek a miskolci Kállai Évával, vagy tréningezhetnek az ország szerte nagyon népszerű Kangoo Team csinos lányaival, akik két órát is tartanak. Első alkalommal lesz látható sárkányhajó a rendezvényen. A Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület, valamint a Magyar Kajak-Kenu Szövetség közös, ergométer-bemutatóval egybekötött programján részt vesz Soltész Noémi, ifjúsági Eb-ezüstérmes kajakozó is.

Míg a szülők a különböző stílusú nyílt aerobik órákon sportolnak, a gyerekek sem lesznek tétlenek. A Hangyaboly Sportegyesület  10.00 és 13.30 órakor játékos sportfoglalkozást tart, melyre minden 5-6 éves kisgyermek ingyenesen beállhat. Emellett a Justitia Fuji-Yama SE karate szakosztálya 11.30 és 14.30 órakor a galérián kialakított területen ingyenes nyílt órát tart, ahol minden érdeklődő gyermek megismerkedhet a harcművészet szépségeivel.

A nap során bemutatkoznak a város edzőtermei is, csakúgy, mint az eddig egyszer sem hiányzó Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Kft., továbbá a Decathlon, mely tréfás sportversenyekre várja az érdeklődőket.

A kiállító pavilonokban ingyenes szűrővizsgálatok, életmód tanácsadás, bőrápolási tanácsadás, állapotfelmérés, a Miskolci Turisztikai Kft. és a Barlangfürdő által kínált színes programok is várják a rendezvényre kilátogatókat.

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata által támogatott 6. Fittségi Sportnapra a www.nivea.hu/tour12 honlapon regisztrálók a belépésnél értékes Nivea ajándékcsomagot kapnak ajándékba.

Program:

 

Támogatók:

 

Keresés

Partnerek