Vasárnap jön a 7. Fittségi Sportnap

A Nivea Tour ’13 első állomásara Miskolcon a Miskolc Városi Szabadidőközpont Generali Arénájában kerül sor, ami egyben a 7. Fittségi Sportnap is lesz. A rendezvény a Magyar Olimpiai Bizottság és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg. A sportnapot a Megyei Sportszövetségek Képviselete, valamint a Megyei Pedagógiai Szakmai, Szakszolgálati, Közművelődési és Sportintézet munkatársai bonyolítják le a nagy számú önkénteseik segítségével.

 

Régiónk legnagyobb fitness-életmód rendezvénye idén is ingyenes, sőt, akik a www.nivea.hu/tour13 weboldalon előre regisztrálnak, azokat egy Nivea ajándékcsomag várja a rendezvényre való érkezéskor. Tehát mindenképpen érdemes lesz kilátogatni az eseményre, hiszen neves aerobic oktatók nyílt óráin vehetnek részt az érdeklődők. Itt lesz többek között Katus Attila, aki élvezetes órájával mindig jókedvre deríti az embereket. Ismét kipróbálható lesz a kangoo, hiszen Sifi és csapata 300 pár cipővel érkezik. Újdonságként bemutatkozik Miskolcon először a legújabb aerobic irányzat, a Nippon Zengo, amit a karate mozgásanyagára épülve fejlesztett ki Brezovai Sándor, az újdonság alapítója. Ahogy korábban, úgy idén is lesznek kiegészítő programok, egészséges életmódot népszerűsítő kiállítók. A szervezők a gyerekekről sem felejtkeztek el: kétszer lesz ingyenes gyermek karate foglalkozás, valamint egész nap játszóház várja a kicsiket. A Decathlon Áruház interaktív programmal készül az érdeklődők számára. A Miskolc Városi Szabadidőközpont melletti parkolóban szűrőbuszban várják az érdeklődőket, többféle ingyenes vizsgálatra.  

További információt a www.borsodsport.hu  honlapon, a „Fittségi sportnap”-menüpont alatt, a 46/504-780-as telefonszámon, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet begyűjteni.

 

Keresés

Partnerek