OPEL - DI-FER - MOGYI VI. Sárospataki Felnőtt Nemzetközi Teremlabdarúgó Torna beszámolója

628 gól, kiváló, kemény mérkőzések és 32 (!) csapat jellemezte az OPEL DI - FER - MOGYI KUPA- VI. Sárospataki Felnőtt Nemzetközi Teremlabdarúgó Tornát, melyet 2014. december 27-28-án és 2015. január 2-3-4-én rendeztek meg Sárospatakon, az Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnokában.

Az esemény főtámogatója az Opel Di-Fer Kft. volt. A nevezetteket 8 x 4-es csoportra osztotta a versenybizottság, ahonnan továbbjutott az első kettő helyezett. A kupa színvonalát emelte, hogy több NBI-es, NBII-es és NBIII-as játékos lépett pályára. Kiegészítő programokkal is várták a szervezők a közel 1000 kilátogató nézőt, hiszen volt büntetőrúgó verseny, tombolasorsolás, fénytechnika a döntő előtt, tv közvetítés (ZTV) és gyermek bemutató mérkőzés is. A büntetőrúgó versenyt KOVÁCS BENCE (Nuno Baráti Köre) nyerte, a kis focisták pedig a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola (U13, U11) neveltjei, edzőjük, felkészítőjük Vachter Tamás. A tombolasorsolás fődíja 3 napos WELLNESS hétvége volt, ERDŐBÉNYÉRE a Magita Hotelbe,  a sok értékes ajándék mellett.

A szervezők idén 5 naposra tervezték a tornát, melyen 64 (!)  mérkőzés került lejátszásra. Két ünnep között az „A”; „B”; „C” és a „D” csoport küzdelmeivel indult útjára a labda, majd január első hétvégéjén következhettek a „E”; „F”, "G" és a „H” csoportok körmeccsei. Végül a feszült hangulatú, kemény, ám annál izgalmasabb mérkőzéseken a legjobb négy közé a NUNO Baráti Köre (Miskolc és környéke), az OVB-MISKOLC (Miskolc), a FOR YOU 2 Kft. (Sárospatak) és a DRINK TEAM (Miskolc, Mezőkövesd) jutott be. Az egyik elődöntőt az OVB-Miskolc és a NUNO Baráti Köre játszotta, végül az utóbbi csapat jutott be a döntőbe. A másik ágon a DRINK TEAM győzött a FOR YOU 2 Kft. ellen, így ő is kvalifikálta magát a fináléba. A harmadik helyet a "FOR YOU-sok" vitték el, majd a döntőben a DRINK TEAM  fordulatos találkozón lett aranyérmes.

Az ünnepélyes eredményhirdetésnél, a díjakat AROS JÁNOS – polgármester úr, és VACHTER FANNI – a Sárospataki Utánpótlásnevelő Sportiskola (SUSI) egyik tehetséges játékosa adta át. A szervezők különdíjakról is gondoskodtak, így a szakmai zsűri a torna legjobb sárospataki játékosának HOFFMANN GÁBORT (CSONTDARÁLÓK), a legjobb játékosnak  MOLNÁR GÁBORT (Drink Team), legjobb kapusnak  PALLAI GÁBORT (For You 2. Kft.) választotta meg. A Nemzetközi Teremlabdarúgó Torna gólkirályai DOMONKOS IMRE (Nemzeti Tiszafüred) lett.

A mérkőzéseken BUTKAI JÁNOS, TÓTH JÁNOS, NÉMETH ZOLTÁN, TARJÁNYI ISTVÁN, DEMETER JÁNOS, KUJBUS LÁSZLÓ és BELICZA BENCE sporttársak működtek közre. Az öt nap folyamán nagy munkát végzett a versenybizottság, tagjai: Tóth István, Preszoly András, Sikora Attila, Vachter Tamás, Koleszár Dávid, Belicza Bence, Rakonczás Zsolt és Belicza János.

Külön köszönet TÓTH ZOLTÁN úrnak, aki az Opel Di-Fer Kft. igazgatójaként támogatta a rendezvényt,   Sárospatak Város Önkormányzatának, AROS JÁNOS polgármester úrnak, Tóth Tamás az ÁVG igazgatójának, a Sárospataki Polgárőr egyesületnek, a Sárospatak Újságnak, a www.sarospatak.hu-nak és a Zemplén Televíziónak is!

 

További információk és képek:

www.facebook.com/sarospatakiteremfoci

www.sarospatak.hu/

 

A TORNA SZÁMOKBAN:

5 NAP

64 MÉRKŐZÉS

1.930 LEJÁTSZOTT PERC

628 GÓL

32 SÁRGA LAP

7 PIROS LAP

22 KÉTPERCES KIÁLLÍTÁS

448 JÁTÉKOS

4 BÜNTETŐPÁRBAJ

16 BÜNTETŐ

Keresés

Partnerek