SPORTOLJ ZSOLCA! SPORT ÉS EGÉSZSÉG FESZTIVÁL - 2014. október 4.

SPORTOLJ ZSOLCA! SPORT ÉS EGÉSZSÉG FESZTIVÁL

Helyszíne: Alsózsolca, Sportcsarnok

Időpontja: 2014. október 4. 10:00-17:00

Főszervező: Miskolc Steelleaders KSE

 

 

A sport egy életforma, amely értéket közvetít, értékrendet alakít ki az ember életében. Amellett, hogy egészségmegőrző hatása óriási, személyiséget is fejleszt. Minden sporttevékenység kiválóan fejleszti az önfegyelmet, a kitartást, az alkalmazkodóképességet, önbizalmat ad és segíti a reális önértékelés kialakulását, hozzájárul a siker és kudarcélmény feldolgozásához. Az egészséges életmód egyik meghatározója, hiszen karbantartja a testünket, a legjobb betegségmegelőző. Nevelő hatás a csapattárs és ellenfél tiszteletében is megnyilvánul. Mégsem csak emiatt ajánlott mindenkinek sportolni, hanem azért, mert élményt nyújtó, örömszerző tevékenység, főleg a csoportosan végzett sport.

A Miskolc Steelleaders KSE kettő éve van jelen Alsózsolca sportéletében, a cheerleading sportágba először csak az óvodás korosztályt kezdték el bevonni, jelenleg már 3 korosztályban lehet csatlakozni arany és ezüstérmes csapataikhoz.

Rendezvényük egyik fő célja, hogy a település lakói minél több mozgásformát megismerjenek, kipróbáljanak, és így könnyebben kedvet kapjanak a további rendszeres sportoláshoz. Megtalálhatják a számukra megfelelő, ideális sporttevékenységet. Különböző egészséges életmóddal kapcsolatos információkat kaphatnak, egészségmegőrző programokba kapcsolódhatnak be, egészséges ételeket, termékeket ismerhetnek meg.

A csoportos órákat főleg olyan környékbeli szakemberek tartják, akik a rendezvény után is könnyen elérhetőek, felkereshetőek. A bemutatókat tartó egyesületekhez is lehet csatlakozni rendszeres sporttevékenység céljából.

 

A rendezvény programja:

9:45 Megnyitó

10:00 Alakformáló edzés Vilics Andival

10:40 Miskolc Steelleaders KSE mini és gyermek csapatainak edzése, bemutatója

11:00 Capoiera aerobic Sipter Imrével

11:40 V-dance Cheerleaders Veszprémből

12:00 Rip60 Bukovenszki Gáborral

12:40 Flying Colours kaszkadőrcsapat

13:00 Dance aerobic Vilics Andival

13:40 Miskolc Steelleaders KSE junior és felnőtt csapatainak edzése, bemutatója

14:00 Kick Box aerobic Sipter Imrével

14:40 Miskolc Steelers amerikai futball edzés, bemutató

15:00 Zumba Pápai Judittal

15:40 Decathlon divatbemutató

16:00 Pilates Handzó Csillával

Egész nap: termékbemutatók, étrend összeállítás, amerikai foci edzés, játszóház, rendőrautó, tűzoltó autó, kukásautó, toborzások, ételkóstolás.

 

Regisztráció: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.  ajándék termékekért.

 

A fesztivál fővédnöke: Győr Nóra

 

A rendezvény ingyenesen látogatható!

 

Info: https://www.facebook.com/events/1537905543087836/?fref=ts

 

„Szociális célú városrehabilitáció Alsózsolcán” című, ÉMOP-3.1.1-12-2013-0009 azonosító számú projekt keretében elkülönített Programalap felhasználásával megvalósuló I. Közösségfejlesztési tevékenységek E. Sport tehetséggondozó program mini-projekt

Keresés

Partnerek