Egyéb rendezvények

SUSI jótékonysági sportbál lesz 2016. február 13-án

VII. Szitka Béla Kispályás Labdarúgó Emléktorna felhívása, Kazincbarcika, 2016. január 16.

VIII. Tél kupa labdarúgó torna lesz Cigándon 2015. december 4-6. között

Idén is lesz Sárospatak felnőtt labdarúgótorna 2015. december 26-i kezdettel

II. Mádi Fabulon Szüreti Futóverseny - 2015. szeptember 5.

Dance Aréna Miskolcon 2015. május 16-án

Bővebben...

V. Óriás leszel - Sárospatak, 2015. május

Bővebben...

Tavaszi hajtás Sárospatakon - 2015. május 2-3.

I. SUSI - NŐI LABDARÚGÓ TORNA

Öt női csapat részvételével került megrendezésre az I. Női - SUSI - Labdarúgó Torna, melyet 2015. március 21-én (szombaton) láthattak a kilátogató nézők Sárospatakon, az Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnokában. A döntőnek is beillő találkozón, a hazaiak 2:0-ra legyőzték a nagy rivális Kazincbarcika együttesét, így joggal ünnepelhették a tornagyőzelmet.

Bővebben...

V. BODKÖ – RETRO KUPA volt Sárospatakon 2015. március 1-én

Sportbarátság, szép gólok, izgalmas mérkőzések jellemezték az V. BODKÖ – RETRO VÁROSI ÖREGFIÚK TORNÁT, melyet 2015. március 1-jén rendeztek meg Sárospatakon, az Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnokában, Az eseményen – az idén is – a főtámogató a BODKÖ Kft. volt, így külön köszönet jár KERÜLŐ GYULA igazgató úrnak.  A kupa színvonalát emelte, hogy idén szinte minden csapat megpróbálta megerősíteni együttesét. A kilátogató nézők ingyenesen tekinthették meg a találkozókat, sőt gyermekbemutató mérkőzés (SUSI – U10) is szerepelt a programban.

Bővebben...

XVII. Showtánc fesztivál - Tiszaújváros, 2015. április 18.

V. Bodkő - Retro kupa - városi öregfiúk teremlabdarúgó torna lesz Sárospatakon 2015. március 1-én

A sárospataki ÁRPÁD VEZÉR GIMNÁZIUM sportcsarnoka ad otthont március 1-jén – vasárnap 9 órától – az V. Bodkö - Retro – Városi Öregfiúk Teremlabdarúgó Tornának. A tornán csak olyan játékosok szerepelhetnek, akik már betöltötték a negyvenedik életévüket. Maximum 14 tagú csapatok jelentkezését várták a szervezők, akik a nevezési díjért nem csupán a kupáért vetélkedhetnek, de a torna végeztével kapnak egy vacsorát is, hiszen a csatározások után még szeretnék a sportbarátokat egy kicsit együtt tartani. A sorsolást február 23-án, hétfőn tartják meg, a sárospataki ÁVG-ben. Az eseménynek főtámogatója is van, a Bodkö Kft „személyében”, külön köszönet jár Kerülő Gyula úrnak a támogatásáért. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel látnak, a 9 órakor kezdődő, INGYENES rendezvényen.

 

Bővebben...

OPEL - DI-FER - MOGYI VI. Sárospataki Felnőtt Nemzetközi Teremlabdarúgó Torna beszámolója

628 gól, kiváló, kemény mérkőzések és 32 (!) csapat jellemezte az OPEL DI - FER - MOGYI KUPA- VI. Sárospataki Felnőtt Nemzetközi Teremlabdarúgó Tornát, melyet 2014. december 27-28-án és 2015. január 2-3-4-én rendeztek meg Sárospatakon, az Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnokában.

Bővebben...

V. Extractum Pharma - Kárpát kupa nemzetközi ifjúsági labdarúgó torna volt Sárospatakon

Nagyszabású labdarúgó tornát szerveztek Sárospatakon Az esemény 2014. december 6-án kezdődött és december 7-én ért véget, ám a csapatok már péntek este elfoglaláták szálláshelyüket a Sárospataki Református Kollégium Gimnáziumának Kossuth internátusában. Az Árpád Vezér Gimnázium sportcsarnokában az 1997-ben vagy később születettek focisták léptek a játéktérre másnap. A szervezők két négyes csoportba osztották az együtteseket, ahol körmérkőzéses formában dőlt el, hogy ki játszhatja a helyosztókat. Végül a karcagi focistákat a döntőben, a Dunaszerdahely múlta felül, és hódította el a vándorserleget! Az eredményhirdetésnél a díjakat Nemes József, az Extractum Pharma  Gyógyszergyártó, Forgalmazó és Szaktanácsadó Zrt. vezérigazgatója, Antal Balázs, az Extractum Pharma  Gyógyszergyártó, Forgalmazó és Szaktanácsadó Zrt. igazgatóság elnöke, Aros János, Sárospatak Város polgármestere, valamint Ács Tibor, a Dominique Carpenter Rendezvényszervező Kft. igazgatója adta át. Kiegészítő programokkal is kedveskedtek a szervezők a csapatoknak, csapatvezetőknek és a kilátogató nézőknek. A rendezvényen felléptek a Sárospataki PLASZTIK Kulturális, Szabadidő és Sport Egyesület mazsorettes tanítványai és a Sárospataki Alapfokú Művészeti iskola gyermek néptáncosai, valamint a tornát színesítette a Sárospatak Öregfiúk és a Kárpát Válogatottjának mérkőzése is.

Bővebben...

Sítábor iskolások számára, kezdőknek és haladóknak

VII. Cigándi Tél kupa kiírása, 2014. december 5-7.

Bővebben...

V. Kárpát kupa nemzetközi ifjúsági labdarúgó torna lesz 2014. december 6-7-én Sárospatakon

SPORTOLJ ZSOLCA! SPORT ÉS EGÉSZSÉG FESZTIVÁL - 2014. október 4.

Bővebben...

Szent Vencel-napi Búcsú és Őszi Tállya Fesztivál, 2014. szeptember 26-28.

Szent Vencel-napi Búcsú és Őszi Tállya Fesztivál

2014. szeptember 26. 27. 28.

Felhívás sportversenyekre

Bővebben...

Keresés

Partnerek