Szellemi diákolimpia információi 2012/2013. tanév

DR. MEZŐ FERENC SZELLEMI DIÁKOLIMPIA
versenykiírással kapcsolatos információk
2012/2013. tanév

 

Tisztelt Igazgató Asszony! Tisztelt Igazgató Úr!
Tisztelt Pedagógus Kollégák!

Jó hírrel szolgálunk! Az olimpiatörténeti vetélkedő-sorozat web-es programfejlesztése célegyenesbe érkezett. 
Az elkészült program tesztelésében 2012. november 13-14-15-én (kedd - szerda - csütörtök), három napon keresztül számítunk közreműködésükre!
A tesztkérdéseket előzetes regisztráció nélkül is, mindhárom napon 13.00-16.00 óra között ki tudják tölteni.
Kérjük, az olimpiatörténeti tesztfeladatok teljesítésével, majd észrevételeikkel, javaslataikkal segítsék azon törekvésünket, hogy a technika segítségével minél több tanuló, és felkészítőjük kapcsolódjon meghirdetett vetélkedőnkhöz.
November 13-14-15-re négy olyan feladatkört állítottunk össze, amiben a 2012-es londoni, és az 1952-es helsinki olimpia magyar 1-6. helyezettjeiről, és a magyar olimpiai mozgalom legáltalánosabb tudnivalóiról feltett kérdésekre kell válaszolni.
Reméljük, a következő Hírlevelünkben meghatározott versenynapokon, a már "éles" versenyben a csapattagok egyaránt örömet lelnek abban, hogy a magyar vonatkozású olimpiai adatokból, eseményekből, történetekből, kultúránk e sajátos múltjáról a felkészülés során minél többet ismernek meg, minél több érdekességre találnak rá, és felhasználva a megszerzett tudást a vetélkedőn eredményesen képviselik oktatási intézményüket.  

További információ: www.mdsz.hu Hírlevél menüpontjában.

Az MDSZ honlapról letölthető kérdőívet kérünk 2012. november 16-ig (péntek) visszaküldeni, melyben a programra vonatkozó észrevételeket lehet megtenni.
A kérdőív visszaküldői között sorsolást tartunk, melynek győzteséhez egy olimpikon fog ellátogatni, akivel az iskola tanulói így személyesen megismerkedhetnek.  


Szívélyes üdvözlettel:

DR. AJÁN TAMÁS
Magyar Olimpiai Akadémia
elnök  

BALOGH GÁBOR
Magyar Diáksport Szövetség
elnök
 
     
DR. JAKABHÁZYNÉ MEZŐ MÁRIA
Magyar Olimpiai Akadémia
főtitkár  

 SZLATÉNYI GYÖRGY
Magyar Diáksport Szövetség
főtitkár

Keresés

Partnerek