Asztalitenisz Diákolimpia I-VI. korcsoport Megyei Döntő, Tiszaújváros, 2016. december 1.

Asztalitenisz Diákolimpia I-VI. korcsoport

Megyei Döntő versenykiírása 2016/2017. tanév

Tiszaújváros, 2016. december 1.

javítva - 2016. november 21-én!!!!

 

 

 

A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása a I-VI. korcsoportos általános és  középiskolai tanulók részére. A megyei bajnoki cím eldöntése egyéniben és I-II, III-IV. korcsoportos csapatban.

A verseny helye, ideje: Tiszaújváros Városi Sportközpont (Tiszaújváros, Teleki Blanka út 6.)

2016. december 1. (csütörtök) 9.00. óra

A verseny rendezője: A B.-A.-Z. Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület, Tiszaújvárosi DSB,

B.-A.-Z. Megyei Asztalitenisz Szövetség.

A versenybíróság elnöke: Hajdu István (Tel: 70/948-7793)

Titkára: Demblovszky Gábor

 

Versenyszámok: -I-II. korcsoport (2006-ban vagy később születettek) egyéni fiú és leány

-III-IV. korcsoport (2002-2005-ben születettek) egyéni fiú és leány

-I-II. korcsoport 3-3 fős fiú, illetve leány csapat.

-III-IV. korcsoport 3-3 fős fiú, illetve leány csapat.

-V.-VI. korcsoport iskolánként, nemenként 2 fő egyéni versenyző.

 

Résztvevők: -    Egyéni verseny esetén: a megyei versenyeken és az országos döntőn azok a versenyzők vehetnek részt, akik a MOATSZ által 2016. szeptember 01-jén kiadott ranglista alapján kevesebb, mint 5 ponttal rendelkeznek.

 

- Csapatverseny esetén: Megyei versenyeken és az országos döntőn legalább 2 nem igazolt versenyzőnek kell részt vennie, akik 2014. szeptember 01-jétől MOATSZ versenyengedéllyel nem rendelkeznek.

 

A verseny lebonyolítása: Az egyéni verseny selejtező csoportokban kerül lebonyolításra. Csoportonként az I-II. helyezett jut a kieséses főtáblára.

 

Nyílt sorsolás: 2016. december 1. csütörtök 8.30 órakor a Tiszaújvárosi Sportcentrum előcsarnokában.

Nevezések: Az általános iskolásokat a DSB titkárok 2016. november 27.-ig. 12.00 óráig kell, hogy továbbjuttassák a csapat és egyéni versenyzőket az MDSZ honlapján. Csak a továbbjuttatott tanulók vehetnek részt a versenyen.

- Középiskolásoknak a nevezési határidő 2016. november 27. közvetlen az MDSZ honlapján.

Csak a határidőre benevezett versenyzők indulhatnak a Megyei Döntőn!

Igazolás: - A helyszínen 8.00-8.30 óráig, a jelentkezéssel egy időben. Diákigazolvánnyal, annak megrongálódása elvesztése esetén fényképpel ellátott és igazgató által aláírt iskolalátogatási igazolást kell bemutatni. NeK-es diákigazolvány hiányában személyazonosító igazolvány is szükséges a középiskolásoknál. Az igazoláshoz szükséges az internetes nevezési lap, igazgatói aláírással, orvosi igazolással.

- A pedagógus vagy csapatvezető köteles az Igazoló Bizottság részére bemutatni az iskola által kiállított munkáltatói igazolást vagy megbízó levelet.

 

 

Technikai értekezlet: 8.45 óra.

Költségek: A rendezési költségeket a Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület, míg a tanulók versenyeztetési költségeit az iskola, illetve az ISK, DSE fedezi.

Díjazás: Egyéni 1-3. helyezettek érem díjazásban részesülnek. Csapat 1-3 helyezettek érem és oklevél díjazásban részesülnek.

Egyéb: Felszerelésről a versenyzők gondoskodnak! Az öltözőben hagyott értéktárgyakért a rendező szerv nem vállal felelősséget. A verseny közben várakozási idő nincs. A terembe csak tornacipőben szabad belépni.

 

A versenyen fehér mez, illetve felső ruházat viselése nem engedélyezett. A verseny helyszínén okozott mindennemű károkozásért a kísérő felkészítő anyagi felelősséggel tartozik.

 

Miskolc, 2016. november 22.

Benőcs Dávid

Megyei DSSZE titkár

Keresés

Partnerek