Kosárlabda B33 Diákolimpia Országos Bajnokság nevezési határideje 2016/2017. tanév

Tisztelt Igazgató Asszony/Úr!

 

Az előző évi B33 Kosárlabda DIÁKOLIMPIA® sikere nyomán, idén is a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége rendezi és szervezi a B33 Kosárlabda DIÁKOLIMPIA® 2016/17 tanévi versenyeit a Magyar Diáksport Szövetséggel kötött megállapodás alapján.

A versenyre a nevezés az MDSz honlapon is megjelentetett felhívás alapján

2015. október 9. napjáig

között adható le a verseny hivatalos honlapjain

www.hunbasket.hu és www.b33.hu

keresztül. Kérjük, jelen felhívásunkat is figyelembe véve tájékoztassa az érintett testnevelőket, és/vagy az iskolai csapat edzőjét, hogy intézményük nevezéseinek leadása időben megtörténhessen!

A versenyek lebonyolítását az MKOSZ Megyei (Fővárosi) Szövetségei és a Sport Division Kft. végzi.

A B33 DIÁKOLIMPIA® 2016/17 tanévi versenyeinek hivatalos dokumentumai (Versenykiírás, Nevezési útmutató, stb.) elérhetők a fent említett honlapokon.

Az MKOSZ a verseny megszervezésén, a díjak biztosításán túl - hasonlóan a tavalyi B33 Kosárlabda DIÁKOLIMPIA® - minden résztvevő iskola számára mezgarnitúrát és kosárlabdákat biztosít. (A mezek és a labdák száma a nevező oktatási intézmények számának függvényében kerül meghatározásra).

A B33 DIÁKOLIMPIA® 2016/17 tanévi versenyei az előző évi versenyekhez hasonló feltételekkel és versenyrendszerben kerülnek lebonyolításra:

„A” korcsoport (III-IV): a -2002-2003-2004-2005-ben születettek.

Felversenyzés: Az „A” korcsoport versenyein a 2006-ben született tanulók is részt vehetnek.

 

„B” korcsoport (V. és VI.): az 1997-1998-1999-2000-2001-ben születettek.

Felversenyzés: A „B” korcsoport versenyein a 2002-ben született, 9. évfolyamba járó tanulók is részt vehetnek.

 

Egy iskola azonos korcsoportban több fiú- és leány csapatot is indíthat.

 

A B33 Kosárlabda DIÁKOLIMPIA® 2016/17 országos döntőinek I-III. helyezett csapata nemenként és kategóriánként érem és oklevél díjazásban részesül.

 

Az országos döntőn győztes csapatok elnyerik a

 

„MAGYARORSZÁG B33 KOSÁRLABDA DIÁKOLIMPIA® BAJNOKA”

címet.

 

A B33 DIÁKOLIMPIA® tanulmányi versenynek minősül, ezért az országos döntőn legalább 3. helyezést elérő csapatok játékosai a felsőoktatási felvételi eljárásról szóló 423/2012. (XII.29) Korm. rendelet 21. §-a alapján a felvételi eljárás során személyeknek járó többletpontokra is jogosultak.

 

A résztvevő csapatok illetve játékosok az említetteken felül – a felajánlások függvényében – különdíjakban részesülhetnek.

 

B33 Kosárlabda DIÁKOLIMPIA® 2016/17 tanévi versenyein való részvételnek nevezési díja nincs. A torna megrendezésének költségei (beleértve a játékvezetői díjakat is) az MKOSZ-t és a helyszíni lebonyolítást végző szervezetet terheli, a résztvevő csapatok kizárólag a mérkőzések helyszínére történő utazás költségeit fedezik.

A B33 Kosárlabda DIÁKOLIMPIA® 2016/17 tanévi versenyeinek további részleteiről folyamatosan elérhető tájékoztatás az MKOSZ www.hunbasket.hu és a Sport Division Kft. www.b33.hu honlapján.

Kérdés esetén kérjük forduljanak:

a Megyei Kosárlabda Szövetséghez

az MKOSZ Amatőr Bizottságához Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. , illetve

a Sport Division Kft.-hez Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

Előre is köszönjük a B33 Kosárlabda DIÁKOLIMPIA® 2016/17 tanévi versenyein való részvételüket!

 

 

Üdvözlettel,

Szaniszló Sándor

ügyvezető

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.  ill,   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

 

 

Keresés

Partnerek