Floorball Diákolimpia I., II., III., IV., V., VI. kcs. Országos Selejtező kiírása - Miskolc, 2011. november 19.

Floorball Diákolimpia I., II., III., IV., V., VI. korcsoport
Országos Selejtező kiírása 2011/2012. tanév
Miskolc, 2011. november 19.

 

A verseny kiírását itt találhatjátok a lap alján:
http://www.borsodsport.hu/letoltesek/category/6-versenykiirasok

Jó felkészülést kívánunk a csapatoknak.

Diákolimpia floorball selejtező az Egyetemi Körcsarnokban – 350 játékos egy napon


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport Tanács, a Miskolc Városi Diáksport Szövetség, a Miskolci Floorball Egyesület és a Floorballer.hu webáruház közös szervezésében 2011. november 19-én több,  mint hatvan csapatban közel 350 játékos kergeti a lyukacsos labdát Miskolcon az Egyetemi Körcsarnokban.

A floorball egyre népszerűbb a borsodi iskolákban, évről-évre dinamikusan növekszik a nevezett iskolák száma is, a pedagógusok szívesen kipróbálják ezt a minden izmot megmozgató a gyerekek által kedvelt sportágat.

November 19-én már a kora reggeli órákban elkezdődnek a küzdelmek, az országos elődöntőbe való továbbjutásért ádáz csata várható az iskolák között.  Jönnek csapatok Miskolcon kívül Sajószentpéterről, Sárospatakról, Kazincbarcikáról, Felsőzsolcáról és Szirmabesenyőről is.

A belépés természetesen ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők, sőt a Miskolc Floorball Egyesület utánpótlás toborzót is tart a rendezvényen.

2012 januárjában a diákolimpia floorball országos döntőnek is Miskolc ad otthont, amikor is a két nap alatt 600 diákot és mintegy száz testnevelőt kell gardírozni, így a megyei selejtező csapatainak egy helyszínre invitálása főpróbája a januári eseménynek.
 

Keresés

Partnerek