B33 Kosárlabda Diákolimpia Megyei Döntő, Miskolc, 2015. december 13.

Tisztelt Csapatvezető!

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kosárlabda Szövetség véglegesítette a B33 Diákolimpia megyei selejtezőinek helyszínét és időpontját.

2015. december 13. vasárnap 10.00 óra Egyetemi Körcsarnok

Miskolc-Egyetemváros

 

Ezennel küldjük a tájékoztatást minden Csapatvezetőnek a nevezéskor megadott elérhetőségeken keresztül. Amennyiben a megyei selejtezők lebonyolításának részleteiről további információkra van szüksége, kérjük, forduljon a

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kosárlabda Szövetség munkatársaihoz   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. , vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.  címen, vagy

az MKOSZ Amatőr Bizottsága Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. , illetve

a Sport Division Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

A versenysorozat megkezdése előtt arra kérjük Önt, hogy ellenőrizzék le

1. Az induláshoz szükséges formanyomtatványok

CSOPORTOS TANULÓI VISZONY IGAZOLÁS,

JÁTÉKOS NYILATKOZAT,

SZÜLŐI NYILATKOZAT,

NEVEZÉSI LAP

kitöltésre, illetve aláírásra kerültek-e.

A nevezés leadását követően a rendszer automatikusan válasz mailt küldött a nevezés során megadott e-mail címre. Ez a mail tartalmazta a kitöltött nevezési Lapot, Csoportos Tanulói Viszony Igazolást, és Játékos nyilatkozatokat. Ha a válasz mailt nem kapták meg, akkor a hivatalos honlapokról (www.kosarport.hu www.b33.hu) a csapat nevezése során megadott  Felhasználó név és Jelszó használatával megtalálja a letöltendő dokumentumokat.

Ezen dokumentumok eredeti aláírt példányait versenyen az adategyeztetés során át kell adni. Ezért ezt hozzák magukkal! Az adategyeztetés arcképes igazolvány alapján történik, ezért a játékosok ezt hozzanak magukkal!

2. Megtörtént-e a

A JÁTÉKOSOK REGISZTRÁLÁSA AWWW.3X3PLANET.COM OLDALON.

Az elmúlt évi kiíráshoz hasonlóan a B33 Kosárlabda DIÁKOLIMPIA®idén is tanulmányi versenynek minősül így az utazással kapcsolatos költségeket az iskolafenntartó biztosítja. Ezt az MKOSZ és a KLIK a Kosárlabdázás Napján megkötött megállapodása is tartalmazza.

A B33 Diákolimpia küzdelmeihez sok sikert kívánunk.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kosárlabda Szövetség

 

Keresés

Partnerek