Asztalitenisz Diákolimpia I-VI. korcsoport , Tiszaújváros, 2015. december 2.

Asztalitenisz Diákolimpia I-VI. korcsoport

Megyei Döntő versenykiírása 2015/2016. tanév

Új időpontban ! - Tiszaújváros, 2015. december 2.

A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása a I-VI. korcsoportos általános iskolai tanulók részére. A megyei bajnoki cím eldöntése egyéniben és IV. korcsoport csapatban.

 

A verseny helye, ideje: Tiszaújváros Városi Sportközpont

2015. december 2. (szerda) 9.00. óra

 

A verseny rendezője: A B.-A.-Z. Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület, Tiszaújvárosi DSB, B.-A.-Z. Megyei Asztalitenisz Szövetség.

A versenybíróság elnöke: Hajdu István (Tel: 70/948-7793)

Titkára: Demblovszky Gábor

 

Versenyszámok: -I-II. korcsoport (2005-ben vagy később születettek) egyéni fiú és leány

-III-IV. korcsoport (2001-2004-ban születettek) egyéni fiú és leány

-IV. korcsoport 2-2 fős fiú, illetve leány csapat.

-V.-VI. korcsoport iskolánként, nemenként 2 fő egyéni versenyző.

 

Résztvevők: Igazolt versenyzők nem vehetnek részt! Azok a versenyzők vehetnek részt, akik 2013. július 1. napja óta MOATSZ versenyengedéllyel nem rendelkeznek.

 

A verseny lebonyolítása: Az egyéni verseny selejtező csoportokban kerül lebonyolításra. Csoportonként az I-II. helyezett jut a kieséses főtáblára.

 

Nyílt sorsolás: 2015. december 2. szerda 8.00 órakor a Tiszaújvárosi Sportcentrum előcsarnokában.

 

Nevezések: A DSB titkárok 2015. november 27.-ig. 12.00 óráig kell, hogy továbbjuttassák a csapat és egyéni versenyzőket az MDSZ honlapján. Csak a továbbjuttatott tanulók vehetnek részt a versenyen.

 

Igazolás: A helyszínen 8.00-8.30 óráig, a jelentkezéssel egy időben. Az igazoláshoz szükséges: diákigazolvány, a sportorvosi vagy iskolaorvosi igazolás, TAJ kártya ajánlott, egyéni internetes nevezési lap, orvosi és igazgatói igazolással. Diákigazolvány rongálódása vagy elvesztése esetén fényképpel ellátott és az iskola igazgatója által aláírt, pecséttel ellátott iskolalátogatási igazolással. Ennek hiányában a versenyzők nem versenyezhetnek. NEK-es diákigazolvány hiányában az V.-VI. korcsoportban útlevél vagy személyi igazolvány megléte kötelező.

 

Technikai értekezlet: 8.45 óra.

Költségek: A rendezési költségeket a Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület, míg a tanulók versenyeztetési költségeit az iskola, illetve az ISK, DSE fedezi.

 

Díjazás: Egyéni 1-3. helyezettek érem díjazásban részesülnek. Csapat 1-3 helyezettek érem és oklevél díjazásban részesülnek.

 

Egyéb: Felszerelésről a versenyzők gondoskodnak! Az öltözőben hagyott értéktárgyakért a rendező szerv nem vállal felelősséget. A verseny közben várakozási idő nincs. A terembe csak tornacipőben szabad belépni.

 

A versenyen fehér mez, illetve felső ruházat viselése nem engedélyezett. A verseny helyszínén okozott mindennemű károkozásért a kísérő felkészítő anyagi felelősséggel tartozik.

 

 

Miskolc, 2015. november 25.

Benőcs Dávid

Megyei DSSZE titkár

Keresés

Partnerek