Kosárlabda Diákolimpia 6. korcsoport Fiú Országos Döntő, Sopron, 2012. január 26-29.

KOSÁRLABDA DIÁKOLIMPIA VI. KORCSOPORT FIÚ
ORSZÁGOS DÖNTŐ megyei eredményei
Sopron, 2012. január 26-29.

 


2012. január 26-án technikai értekezlettel, majd az MKB Arénában 19.00 órakor, az ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét a Kosárlabda Diákolimpia VI. korcsoportos országos döntője.

Az ország legjobb nyolc-nyolc leány- és fiúcsapatának középiskolai kosarasai péntek 8.00 órától az MKB Arénában és a Krasznai Ferenc Sportcsarnokban léptek pályára, hogy végül vasárnap a helyosztókkal zárják tanévi diákolimpiai versenyüket.

Megyénkből a tiszaújvárosi Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium fiú együttese jutott az ország legjobb csapati közé. A csapat 2 győzelemmel és 1 vereséggel az A csoport 2. helyén végzett a csoportmérkőzéseket követően. A keresztjátékban sajnos a Szombathelyiekkel szemben alulmaradt, így a bronzéremért küzdhetett, ahol a kecskeméti Bolyai János Gimnáziummal küzdött meg és végül 75-67 arányban diadalmaskodva felállhatott a dobogó 3. fokára.

Az All Star csapatba Benőcs Dávidot (Eötvös József Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium Tiszaújváros) is beválasztották.

Gratulálunk a tiszaújvárosi fiú csapatnak a szép eredmény eléréséhez és köszönjük Szendrey Tibor és Szendrey Zsombor felkészítők munkáját.

Keresés

Partnerek