Amatőr kézilabda általános iskolás csapatok figyelem!

Kedves Testnevelő Kollégák!

 

Gondolom, sokat gondolkoztok azon, hogyan tegyétek hasznosabbá és élvezetesebbé a mindennapos testnevelés óráit diákjaitok számára.  Ebben szeretne számodra segítséget nyújtani a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kézilabda Szövetség. 2013 májusában az ötödik osztályos tanulóknak évzáró kézilabdatornát szervezünk, kizárólag „amatőr” jelleggel, azoknak a tanulóknak (fiúknak, lányoknak egyaránt), akik Nálad kezdték el elsajátítani a játék alapjait.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet, jelentkezz az alábbi e-mail címen Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. vagy Tóth Attila főtitkárnál a 20/456-2615 telefonszámon vagy postai úton a jelentkezési lap kitöltésével! Postai cím: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kézilabda Szövetség, 3527 Miskolc Selyemrét u. 1.

A verseny fővédnöke Marosi István, több mint 200-szoros válogatott, világválogatott kézilabdázó, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kézilabda Szövetség elnöke.

Reméljük és a verseny segítségével könnyebben sikerül az ötödikes tanulók motiválása, biztatása és a mindennapos testnevelés plusz óráit még hatékonyabban tudod hasznosítani.  Bízunk benne, hogy a Te csapatod is résztvevője lesz a hagyományteremtő eseménynek. A verseny időpontját, lebonyolítási rendjét és helyszínét későbbi időpontban írjuk ki a nevezési számok alapján.

Nevezési határidő: 2012. november 30.

Miskolc, 2012. október 8.

 

Tóth Attila

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kézilabda Szövetség

főtitkár

Keresés

Partnerek