Díjátadó ünnepségét tartotta a Miskolc Városi Diáksport Szövetség

2012. október 5-én, pénteken 14.00 órától tartotta díjátadó ünnepségét a Miskolc Városi Diáksport Szövetség Miskolcon a Művészetek házában. Az eseményen a 2011/2012. tanév legeredményesebb iskoláit és országos diákolimpiai bajnokait jutalmazták meg.

 

A ünnepségen tiszteletét tette Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség elnöke, Rádics Balázs, a Magyar Diáksport Szövetség ügyvezető igazgatója, Daragó Lászlóné, a Magyar Diáksport Szövetség alelnöke, dr. Kriza Ákos, Miskolc Megyei Jogú Város polgármestere, Kiss Gábor, Miskolc Megyei Jogú Város alpolgármestere, Papp Zsolt, Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal főosztályvezetője, Fazekas Miklósné, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport Tanács elnöke, Füstös József, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport Tanács titkára. Az ünnepségen részt vett Váradi Katalin a Miskolc Városi Diáksport Szövetség örökös tiszteletbeli elnöke. 

Az általános és középiskolás tanulók közül mindazok részesültek elismerésben, akik a tavalyi tanévben elnyerték Magyarország diákolimpiai bajnoka címet. Természetesen a tehetséges fiatalok mellett testnevelő tanáraikat is köszöntötték a szervezők.

A Miskolc Városi Diáksport Szövetség által meghirdetett pontversenyben a legeredményesebb iskolák közül az 1-10. helyezettek oklevél, az 1-6. helyezettek serleg és oklevél díjazásban részesültek, amit kiegészített a pénzbeli eredményességi támogatás is. Ebből tudja sok iskola biztosítani a sporteszközök, sportszerek pótlását, az eredményes diáksport munka feltételeinek biztosítását. Ezen támogatásban minden iskola részesült, természetesen a pontversenyben elért eredményességük arányában.

A szervezők az ünnepséget követően fogadással kedveskedtek a résztvevők számára.

További képek a galériában találhatók!

Keresés

Partnerek