Magyar Diáksport Napja felhívás, 2012. szeptember 21.

MAGYAR DIÁKSPORT NAPJA
2012. szeptember 21.


A Magyar Diáksport Szövetség ebben az évben is felhívással fordul a magyarországi oktatási intézményekhez, civil szervezetekhez, önkormányzatokhoz, hogy vegyenek részt a


2012. szeptember 21-re (péntek) meghirdetett
MAGYAR DIÁKSPORT NAPJÁN


a következő programokon:

 

1. Ezen a napon az országban a jelentkezett iskolák minden diákja, tanára legalább 120 perc időtartamban mozogjon, sportoljon, melyben lehetőség nyílik akár különböző rekordok elérésére, felállítására is.


2. A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére ezen a napon választják ki a nyári Londoni Olimpia érmesei azokat a településeket és iskolákat, amelynek tornatermei a nevüket viselik majd a jövőben. Egyúttal vállalják, hogy egy évben egy alkalommal egy testnevelésóra vagy iskolai sportnap keretében foglalkozást tartanak a tanulóknak.


3. Ezen a napon a Magyar Diáksport Szövetség és tagszervezetei keresik azokat a támogatókat, és egyben meghívják a rendezvénysorozatra, akik a jövőben szívesen segítik a diáksportot adományaikkal, természetbeni lehetőségeik biztosításával.


4. Ezen a napon egyetlen közös programot kérünk: minden település minden diákja és vállalkozó szellemű polgára teljesítse a Diáksport Napi Futótávot (2012 méter).


5. Új Tematikus Elem!
- 2012-től minden évben a bemutatkozik egy új diák szabadidős sport.
- 2012-ben a MAFSZ "Flag Football" játék 20 helyszínen (honlapcím, játékszabályok a lap alján!)


Az MDSZ honlapján az iskola nevezési felületén, azonosítóval, jelszóval belépve - hamarosan - szükséges regisztrálni 2012. szeptember 18-ig (kedd) 12.00 óráig.

A megvalósított programok alapján a legjobb diáksport szervezeteket három kategóriában sportszervásárlási utalvánnyal jutalmazza az MDSZ.

FLAG FOOTBALL

http://www.mdsz.hu/diaksportnap_2012.php

Keresés

Partnerek