Nyári Táborozás 2012 ORVOSI IGAZOLÁS HELYETT !

Április 1-től változott a táborozni készülő gyermekek egészségügyi igazolására vonatkozó eljárásrend a nemzeti erőforrás miniszter egyes egészségügyi tárgyú miniszteri rendeletek módosításáról szóló 19/2012 (III. 28.) NEFMI rendeletének 1-4. §-ai által módosított rendelet szerint.

 

Egyszerűsödik, az esetenként időigényes táborozás előtti orvosi igazolás kiadása. Az idei nyártól  egy kötelezően kitöltendő szülői nyilatkozat váltja fel ezen igazolást, hogy a gyermek egészségesen, megfelelő egészségi állapotban megy közösségbe.

Ezt  a tábor megkezdése előtt 4 napon belül kell formanyomtatványon igazolnia a szülőnek, gondviselőnek. A nyomtatványt a táborozás  szervezőjének kell  átadnia a szülőknek, és kitöltve visszakérni, melyet a tábor ideje alatt a csoportvezetőnek  magánál kell tartania ! A nyilatkozatnak a jogszabályban meghatározott alaki követelményeknek meg kell felelnie.

Amennyiben a szükséges formanyomtatvány nem áll rendelkezésre ITT kérheted INGYENESEN szerkesztett formanyomtatványunk: www.edzotaborok.hu/tabornyilatkozat2012.html

 

 www.edzotaborok.hu        Facebook: www.facebook.com/edzotaborok  
 

Tel: (30) 309-5286
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Keresés

Partnerek