Magic House - osztálykirándulásért

Versenyfelhívás!
Tisztelt Testnevelő Tanárok!


A Magyar Diáksport Szövetség és a Magic House Kft. együttműködése alapján 2012. évben megrendezett „Játékos Sportverseny” országos diákolimpiának főtámogatója a Magic House Kft.


Bármely iskola által nevezett csapatok versenybe szállhatnak a Partnerünk által szervezett játékban az
5 x 1.000.000 Ft-os osztálykirándulás egyikének,valamint, aziskolák által megnyerhető
1 db 1.000.000 Ft értékű informatikai vagy tornaszer beruházás megnyeréséért.

A verseny célja, játékosan nevelni a fiatalokat csapatmunkára!

Regisztráció és nevezési feltételek:

1. Minden csapatnak/osztálynak egy csapatfotót kell készíteni melyen bármely nemzet zászlóját kell illusztrálni. (pl. a diákok a testnevelés órán használt mezükből is kirakhatják, vagy beállhatnak „zászlót alkotva” stb…).

2. Második lépésben, az elkészült fotót töltsétek fel a következő weboldalra: http://nyeremenyjatek.magichouse.hu/ itt a regisztráció menüpontra kattintva értelemszerűen kell kitölteni az űrlapot. A képet az osztálykép szó mellett lévő tallózás gombra kattintva lehet kiválasztani. A lap alján lévő regisztráció gombbal tudod érvényesíteni a feltöltött adatokat. Fontos, hogy a játékszabályt figyelmesen olvasd át! http://nyeremenyjatek.magichouse.hu/Jatekszabaly

Sikeres regisztráció után a rendszer automatikusan generál egy kódot a fényképnek, amely kód egy betű és szám kombinációból áll, ami alapján beazonosítható az iskola és az osztály. A regisztráció során megadott e-mail címre erről kapsz egy visszaigazolást. Ezt követően a fényképre, és ezáltal az osztályra SMS-ben lehet szavazni a rendszer által generált kód emeltdíjas telefonszámra történő elküldésével: 06/90-642-000. Egy SMS ára bruttó 330 Ft.


Minden beküldött SMS-ről minden esetben visszaigazoló SMS-t küld a rendszer, 1 db SMS 1 db szavazatot jelent, tehát minél több szavazat érkezik, annál nagyobb az esély a nyerésre. Egy személy tetszőleges számú SMS-t küldhet.


A játék ideje alatt a szavazatokat folyamatosan lehet gyűjteni, azonban minden hónapban  kampányhetekettartunk, mely időszakban napi szinten kaptok e-mailben és facebook-onhttp://www.facebook.com/magichousecamp  információkat tőlünk. Érdemes ezekre a hetekre erősebben koncentrálni és összefogni.

A jelentkezési lap letölthető honlapunkról. www.borsodsport.hu Letöltések/Diáksport/versenykiírások menüpontból.


Várjuk megtisztelő jelentkezésüket!
Üdvözlettel: Molnár Vivien irodavezető
+36 20979 3979, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.

Keresés

Partnerek