Kétszáz teremlabdarúgó diáksportoló 3 helyszínen

2012. február 3-5. között 200 diáksportoló látogat Miskolcra az ország minden megyéjéből, akik a teremfoci tudásukat mérik össze az AVE Teremlabdarúgás Diákolimpia IV. korcsoport Országos Döntőjében.

A megmérettetésen megyénkből két csapat is „labdába rúg”, hiszen a Sajóvárkonyi Általános Művelődési Központ Ózd (Testnevelő: Halmai Csaba, Obbágy Csaba), valamint a Tiszalúci ÁMK Arany János Általános Iskola Tiszalúc (Testnevelő: Koczka Sándor, Siri Norbert) fiú 12-14 éves diáksportolók mérkőznek meg, hogy a legjobbak közé kerülhessenek.

Pénteken 18.30 órai kezdettel a miskolci Avasi Gimnáziumban Ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét a diákolimpia futsal országos döntője.

A 20 csapatos mezőny 4 csoportban körmérkőzéses rendszerben verseng szombaton reggel 8.00 órától késő délutánig Miskolcon az Egyetemi Körcsarnokban, az Avasi Gimnáziumban és a Zrínyi Ilona Gimnáziumban.

Vasárnap a legjobb 8 csapat a keresztjátékok után helyosztó mérkőzéseken dönti el a Magyarország Diákolimpiai Bajnoka címet. Az eredményhirdetésre 14.00 órától kerül sor. Február 5-én 9.45 órától a helyosztó mérkőzéseket a Magyar Diáksport Szövetség honlapján www.mdsz.hu élőben nézhetik az érdeklődők.


Keresés

Partnerek