Tanévköszöntő 2016/2017.

Tisztelt Kollégák!

 

A 2016/2017. tanév diáksport rendezvényeinek indítása alkalmából tisztelettel köszöntjük a diákok testi neveléséért a rendszeres versenyeztetésért dolgozó pedagógusokat, testnevelőket.

A 2016/2017. tanévtől kezdve a tanév rendjéről szóló 12/2016.(VI.27) EMMI   rendeletnek megfelelően az emberi erőforrások minisztere és a Magyar Diáksport Szövetség az alapfokú és középfokú köznevelési intézmények tanulói részére közösen hirdeti meg a Diákolimpiát.

A diákolimpia versenyrendszere 30 éve kerül meghirdetésre, mely idő alatt nagyon sok borsodi diák is szép sikereket ért el, sokan ma már közülük a sportág élvonalába tartoznak.

Bízunk benne, hogy ebben a tanévben is tovább bővíthetjük Borsod-Abaúj-Zemplén megye diáksportjának sikertörténetét, az iskolákkal és fenntartókkal együttműködve, egymást segítve, töretlen tenni akarásunkkal, szorgalmunkkal megfelelünk az új kihívásoknak és az előző évekhez hasonlóan szép sikereket érünk el.

Ehhez kívánunk sok-sok lendületet, energiát, felejthetetlen élményeket és nagyszerű eredményeket a testnevelő kollégáknak, szülőknek, intézményvezetőknek és nem utolsó sorban diákjainknak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület nevében:

 

Fazekas Miklósné                                                                                           Benőcs Dávid

elnök                                                                                                           titkár

 

 

Keresés

Partnerek