Regionális Diáksport Továbbképzés volt Miskolcon 2011. november 8-án

REGIONÁLIS LÁBTENISZ ÉS TORNA DIÁKSPORT TOVÁBBKÉPZÉS
Miskolc, Fáy András Görögkatolikus Közgazdasági Szakközépiskola
2011. november 8.

 

A Magyar Diáksport Szövetség megbízásából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport Tanács 2011. november 8-án 14.00 órától rendezte meg a Kelet-Magyarországi diáksport szervezetek számára továbbképzést. A résztvevők Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Heves és Hajdú-Bihar megyékből érkeztek közel 50-en.

Az eseménynek a miskolci Fáy András Görögkatolikus Közgazdasági Szakközépiskola adott otthont, amely képviseletében Forrai Péter atya, igazgatóhelyettes köszöntötte a nagyszámú érdeklődőt. A továbbképzés rendezésének szükségszerűségét Daragó Lászlóné, a Magyar Diáksport Szövetség alelnöke indokolta, majd ismertette annak programját.

A továbbképzés első felében a térségünkben egyre népszerűbb lábtenisz sportág páros és hármas  mérkőzések versenyszabályairól, lebonyolításáról, a csapatok szerkezeti felépítéséről, technikai és taktikai elemekről kaphattak tájékoztatást Réz Attilától, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei ÁISB elnökétől.

Tekintettel arra, hogy a 2011/2012-es tanévtől kezdődően a Magyar Diáksport Szövetség a Torna diákolimpián bemutatandó gyakorlatot megváltoztatta az MDSZ Torna Munkabizottság vezetője Keszthelyi Rudolf irányításával kerültek ismertetésre a pontozási szempontrendszerek, valamint az új gyakorlatokat is megtekinthették a megjelentek. A gyakorlatok pontosítását illetően igen fontos információkat osztott meg Keleti Józsefné nemzetközi tornabíró.

A továbbképzés záró részében a résztvevők kérdéseikre kaphattak választ az előadóktól.

Köszönetet mondunk a Fáy András Görögkatolikus Közgazdasági Szakközépiskolának, hogy helyet biztosított a továbbképzéshez, valamint a testnevelő tanári karnak a vendéglátásért és aktivitásért.

További képek a galériában...

Keresés

Partnerek