Csatlakozz te is hozzánk

Kedves Kollégák, Tesisek!
Örömmel értesítünk Benneteket, hogy 2015.május 29-i tisztújító ülésen újjáéledt, megújult a
B.-A.-Z. Megyei Testnevelő Tanárok Egyesülete.

A küldöttgyűlésen kialakult, hogy az elnökségben Soós Istvánné (Sárkány Anikó)- elnök, Csontos Róbert elnökhelyettes, Diczházi Mónika- titkár, Dióssi Erika- tag, Vanczák Attila – tag, Varsányi Zsolt- tag dolgoznak majd együtt.
Ahhoz, hogy eredményesen tudjunk működni a segítségetekre, aktív közreműködésetekre lenne szükségünk a következőkben:
 egy adatbázis kialakításában (e-mail címek összegyűjtése)
 ötleteitekre, javaslataitokra
 véleményeitekre
Tervezett programjaink a 2015/16-os tanévben
 2015. szeptember 13. vasárnap- Gyülvészi István hagyományteremtő emléktúra Szentléleken.
 Tesis szakest- tervezett időpont március vége, április eleje.
 2-3 szakmai nap érdeklődés szerint.
Részletes terveinket, programjainkat mindenkivel szeretnénk megismertetni. Mivel elektronikus formában a legegyszerűbb a fontos információk közlése, ezért minden testnevelő e-mail címét szeretnénk összegyűjteni, ezért kérünk titeket, aki nem szerepel ezen a listán(címzetteknél), és tudomásotok van róla, küldjétek át nekünk.
Kiemelten kérünk benneteket, hogy azon már “végzett” kollégák, a nyugdíjasok levelezési címét is írjátok meg, akiknek van kedve ismét a kollégák között lenni, tevékenykedni.
Elkészült az új alapszabályunk, van új bankszámlaszámunk, logónk és kereshettek a facebookon (https://www.facebook.com/groups/104104809931624/) is valamint új e-mail címünkön ( Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. ).
Csatlakozási szándékotokat megtehetitek az éves jelképes tagdíj (1000.-Ft/ év) befizetésével, melyet erre a számlaszámra utalhattok: 11734004-20536505 , vagy személyesen a tanévnyitó értekezleteken.
A közoktatásban bekövetkezett változásoknak köszönhetően a testnevelő tanárok lesznek a pedagógus társadalom legnagyobb létszámú közössége. Itt a megyében nagyon szeretnénk, ha nem csak a létszámban fejeződne ki a közösség, hanem tényleg sikerülne szakmailag és szellemiségében is egy nagy csapatot, összetartó társaságot létrehozni.
Aktív közreműködéseteket előre is köszönjük!
Online itt jelentkezhetsz:
https://docs.google.com/forms/d/1_Oij7sn2lAktP9qyHOGdMcMEb9QQs9CBneqdN-gaPA0/viewform
Elnökség

Keresés

Partnerek