Röplabdázók országos döntője lesz Miskolcon

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület, valamint a Miskolc Városi Diáksport Szövetség jóvoltából ismét diákolimpiai országos döntőnek lehetnek szemtanúi a miskolciak. 2014. április 25-27. között kerül lebonyolításra a Magyar Diáksport Szövetség megbízásából a Diákolimpia röplabda V. korcsoportos országos döntő két helyszínen.

 

A fiúk a Zrínyi Ilona Gimnáziumban, míg a leányok a Herman Ottó Gimnázium tornacsarnokában küzdenek meg Magyarország diákolimpiai bajnoka cím elnyerésért. A 8-8 csapatos mezőnyben természetesen miskolci csapatoknak is szurkolhatunk. A fiúknál a Ferenczi Sándor Egészségügyi Szakközépiskola, a lányoknál a Miskolci Herman Ottó Gimnázium képviseli városunkat, megyénket.

Pénteken 14.30 órától veszi kezdetét a megnyitó ünnepséggel a csatározás, melyen a város és az országos szövetség tisztségviselői is megjelennek a Miskolci Herman Ottó Gimnáziumban. Szombaton délután befejeződnek a csoportmérkőzések, majd a zárónapon a helyosztókat követően várhatóan 14.00 órakor hirdetik ki a bajnokcsapatokat mindkét nemben. A mérkőzések megtekintése ingyenes. Szurkoljunk együtt a miskolci csapatoknak.

Keresés

Partnerek