Röplabda torna iskolásoknak 2014. március 2-án

A Magyar Röplabda Szövetség Vollé! 2020 - Röpsuli programjának keretében 2014. március 2-án, vasárnap Nyíregyházán a Bem József Általános Iskola tornatermében rendezünk általános iskolások részére röplabda versenyt a NYÍRSULI Kft. közreműködésével. Az eseményre kimondottan iskolai vagy diáksport egyesületi csapatok jelentkezését várjuk, csak olyan játékosok szerepelhetnek, akik nem rendelkeznek röplabda sportágban sportolói igazolással, és nem is szerepelnek hivatalos bajnokságokban. A Diákolimpián való részvétel azonban NEM kizáró ok, egy csapatot egy iskolába járó vagy egy szervezethez tartozó gyermekek alkothatnak. Egy amatőr, a röplabda sportág népszerűsítéséről szóló versenyről van szó.

 

Az eseménynek nincs nevezési díja, azonban minden résztvevő gyermek díjazásban részesül. Nem egész napos programról van szó, legkésőbb 14-15:00 óra körül befejeződik a verseny.

Felmerülő kérdésével kapcsolatban Hanuska Gergelyt keresse ezen az e-mail címen, vagy a 06-30/589-6518-as telefonszámon.
A programmal kapcsolatban több információt a https://www.facebook.com/volle2020ropsuli és a Magyar Röplabda Szövetség http://www.hunvolley.hu oldalon talál.

Várjuk mielőbbi jelentkezését, nevezését!

Keresés

Partnerek