Mindent megmutatunk! – Legyen a "T.E.S.I." mindenkié!

A Magyar Diáksport Szövetség a TÁMOP-3.1.13-12-2013-001 kódjelű „A testnevelés új stratégiájának és fizikai állapot új mérési rendszerének kialakítása és az önkéntes részvétel ösztönzése a komplex iskolai testmozgásprogramok szervezésében” című, T.E.S.I. elnevezésű kiemelt projekt bemutatására 2013. november 22-én, pénteken nyílt napot tart.


A Magyar Diáksport Szövetség a nyílt napra szeretettel vár minden, kifejezetten a diáksport területén érintett személyt, szervezetet (diáksport egyesületek, körzeti diáksport bizottságok, testnevelők), akik első kézből, egyenesen tőlünk szeretnének értesülni arról, hol, min és hogyan dolgozunk.

 

Ha kíváncsi arra, hogy

miért van szükség testnevelés stratégiára,

milyen új módszertani eszközökkel szeretnénk élményszerűvé tenni a testnevelésórákat,

milyen tudományos eredmények alapján és milyen informatikai fejlesztések segítségével működik majd az új fizikai állapot mérési-értékelési rendszer,

hogyan válik a testmozgás és az önkéntesség személyiségfejlesztő és közösségformáló tényezővé hátrányos helyzetű iskolákban,

hogyan jut el mindez a legfontosabb helyre, a köznevelési intézményekbe, a pedagógusokhoz és a tanulókhoz,

és mindehhez milyen jogi és pénzügyi háttérrel működik szervezetünk,

vegyen részt nyílt napunkon!

 

A nyílt nap időpontja:

2013. november 22. péntek 9.30–12.00-ig

 

A nyílt nap során a szervezet országos központjának budapesti irodájában rövid előadásokon tájékoztatást adunk a kiemelt projekt előrehaladásáról, a szakmai fejlesztések legújabb mérföldköveiről.

Az érdeklődök a nyílt napon betekinthetnek a szervezet napi működésébe, találkozhatnak a kiemelt projekt fejlesztésén dolgozó szakemberekkel, megismerhetik szakértőinket, láthatják hol és hogyan dolgozunk.

Kérjük, részvételi szándékát a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címen jelezze 2013. november 15-ig az alábbi formanyomtatvány kitöltésével és visszaküldésével. Mivel látogatókat csak korlátozott létszámban –15 fő – tudunk fogadni, a részvétel visszaigazolása a regisztráció sorrendjében történik. Igény szerint a nyílt napot megismételjük!

Ha érdeklődését felkeltettük és kérdése lenne, kérjük, keresse a Magyar Diáksport Szövetség kommunikációs kollégáit, Pais Petrát vagy Gombkötő Csabát a 273-35-76-os telefonszámon.

A jelentkezési lap az alábbi linken található:

http://diaksport.eu/files/TESI%20ny%C3%ADlt%20nap%20jelentkez%C3%A9s.pdf

Keresés

Partnerek