A Magyar Diáksport Napja felhívása - 2013. október 11.

FELHÍVÁS

MAGYAR DIÁKSPORT NAPJA 2013

2013. október 11. (péntek)

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) ebben az évben is felhívással fordul a magyarországi köznevelési intézményekhez, civil szervezetekhez, önkormányzatokhoz, hogy vegyenek részt a Magyar Diáksport Napján, az alábbi programokon:

a jelentkező iskolák diákjai, tanárai és mindenki, aki részt vesz az eseményen, legalább 120 percet töltsön sportolással, aktív testmozgással;

egyetlen közös programot kérünk: minden résztvevő teljesítse a Diáksport Napi Futótávot (2013 méter);

egyes helyszíneken bemutatkozik a Magyar Atlétikai Szövetség Kölyökatlétikai Programja.

A Magyar Diáksport Napjára regisztrálni a mellékelt JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével, és a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címre történő megküldésével lehet, 2013. október 4-ig.

Az MDSZ a megvalósított programok alapján – különböző kategóriákban, aktivitás alapján – az iskolákat, szervezeteket sportszervásárlási utalvánnyal jutalmazza.

A résztvevő iskoláknak, szervezeteknek a megvalósított eseményről tájékoztatást kell nyújtaniuk az MDSZ részére a BESZÁMOLÓ LAP kitöltésével és a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. e-mail címre történő megküldésével 2013. október 18-ig.

Az MDSZ a Magyar Diáksport Napja 2013 eseménysorozattal az idei évben csatlakozott az International Sport and Culture Association (ISCA) „Move week” elnevezésű kampányához (www.nowwemove.com).

A kezdeményezés célja, hogy népszerűsítse a rendszeres sportolás, a fizikailag aktív életmód jótékony hatásait.

 

A Magyar Diáksport Napja az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Olimpiai Bizottság támogatásával valósul meg.

 

További információ, jelentkezési lap, jelentés letölthetőhttp://diaksport.eu/ext/magyar-diaksport-napja-2013

Keresés

Partnerek